Lacoste EssentialEau de Toilette för män

5×
Lacoste Essential Eau de Toilette för män
Lacoste Essential Eau de Toilette för män
125 ml
583,00kr

Kod: LAC0034 | I lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-11-06
UPS Air Mail
måndag 2020-11-02

Parfym beskrivning Lacoste Essential
Komposition

Vilka egenskaper ska din perfekta doft ha? Om du längtar efter en doft som håller ända till slutet av dagen är Lacoste Essential Eau de Toilette ett självklart val. Du kommer att uppleva en urladdning av energi och en sensuell upplevelse i vardagen, både för dig själv och din omgivning.

  • En träig doft full av energi.
  • Med patenterad teknik för hållbar frisättning över tid.
  • Doften är som gjord att ha dagtid.

Doftens komposition
I inledningen bländas dina sinnen av saftig mandarin som harmoniskt blandas med bladen av svarta vinbär. Citrusintroduktionen skapar perfektion med en något bitter bergamott. Efter öppningsnoterna uppstår utrymme för kombinationen av berusande ros och kryddig peppar. Varmt cederträ och jordnära patchouli kommer att övertyga dig om att doften kommer att förbli din trogna följeslagare till slutet.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Mandarin, Bergamott, Svartvinbärsblad
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Ros, Peppar
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Patchouli, Sandelträd
Doftkategori
aromatisk, träig

Om märket Lacoste

Lacoste är en symbol för informell elegans, både vad gäller mode och parfymer. Märket grundades 1933 av den kände tennisspelaren René Lacoste och till en början riktade det enbart in sig på att tillverka sportkläder. Den franske mästaren ville både känna sig bekväm och som en gentleman när han spelade. Ledig, enkel och med en naturlig elegans är ord som än idag speglar Lacostes kläder och parfymer.

René Lacoste gav märket både sitt namn och dess välkända symbol – den gröna krokodilen. Han inspirerades av smeknamnet “The Alligator” som de amerikanska journalisterna gav honom efter att hans kapten lovat köpa honom en resväska i krokodilskinn om han vann Davis Cup.

Lacostes första parfym lanserades 1984 och sedan följde flera kollektioner för både män och kvinnor och de flesta kollektionerna inspirerades av olika sporter. Lacostes dam- och herrparfymer har varit en symbol för en ledig elegans i flera årtionden och Lacoste är även ett av de mest beryktade modemärkena idag.

Recensioner Lacoste Essential5