Lacoste Match PointEau de Toilette för män

Lacoste Match Point Eau de Toilette för män
Lacoste Match Point Eau de Toilette för män
Ny
100 ml
840,00kr

Kod: LAC03863 | I lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-11-06
UPS Air Mail
tisdag 2020-11-03

Parfym beskrivning Lacoste Match Point
Komposition

Det avgörande ögonblicket då allt ligger i dina händer. Det unika tillfället då allt avgörs. Alla intensiva och nervkittlande känslor från dessa viktiga ögonblick ligger koncentrerade i Lacoste Match Point, en eau de toilette för män. Doften är som en daglig utmaning som får dig att ta chansen att vinna och att ge ditt allt.

  • en aromatisk träig doft full av maskulin energi
  • ger män mod i dagliga situationer och i kärlek
  • kommer i en sportig och elegant flakong och lanserades 2020

Doftens komposition
Först ut fångas dina sinnen av en energisk doft av basilika som kompletteras av gentiana. Denna duo av gröna toner ger en anda som leder in dig på rätt spår för att uppnå dina mål. Därefter känner du av styrkan hos de intensiva träiga tonerna av vetiver och cashmeran som väller över dina sinnen som en våg av energi som hjälper dig att nå vinsten.

Doftens historia
Doften Lacoste Match Point föddes ur tanken att allt är möjligt och att livet är som en vacker sport. Den figurerar även som en ny pelare bland Lacostes utbud av parfymer. Doften uppdagar sambandet mellan sport och livet utanför sporten, och doftkompositionen är en tolkning av denna koppling.

Redan vid första anblicken kan du absolut inte missa hänvisningen till tennis, som är en oskiljaktig del av både doften och hela märket Lacoste. Flakongens botten är formad som avtrycket av den avgörande bollen och locket är dekorerat med mönstret från självaste René Lacostes tennisrack. Den vita etiketten delas av samma linje som delar tennisbanorna där spännande matcher avgörs.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Rosépeppar
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Gentiana
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Vetiver, Kashmir
Doftkategori
aromatisk, träig

Om märket Lacoste

Lacoste är en symbol för informell elegans, både vad gäller mode och parfymer. Märket grundades 1933 av den kände tennisspelaren René Lacoste och till en början riktade det enbart in sig på att tillverka sportkläder. Den franske mästaren ville både känna sig bekväm och som en gentleman när han spelade. Ledig, enkel och med en naturlig elegans är ord som än idag speglar Lacostes kläder och parfymer.

René Lacoste gav märket både sitt namn och dess välkända symbol – den gröna krokodilen. Han inspirerades av smeknamnet “The Alligator” som de amerikanska journalisterna gav honom efter att hans kapten lovat köpa honom en resväska i krokodilskinn om han vann Davis Cup.

Lacostes första parfym lanserades 1984 och sedan följde flera kollektioner för både män och kvinnor och de flesta kollektionerna inspirerades av olika sporter. Lacostes dam- och herrparfymer har varit en symbol för en ledig elegans i flera årtionden och Lacoste är även ett av de mest beryktade modemärkena idag.

Recensioner Lacoste Match Point