LaliqueLe Parfum Eau de Parfum för Kvinnor

Lalique Le Parfum Eau de Parfum för Kvinnor
Lalique Le Parfum Eau de Parfum för Kvinnor
Kampanj
100 ml
776,00kr

I lager | Kod: LAL0045
1
Post Nord
fredag 2021-12-10
Personlig upphämtning
fredag 2021-12-10
UPS Air Mail
Redan imorgon onsdag 2021-12-08

En sofistikerad lady väljer bara en doft som är lika elegant som hon själv. Elegans, rikedom och sensualitet fångas skickligt i den tidlösa Lalique Le Parfum, en Eau de Parfum för kvinnor. Låt dig dras in i en lyxig doft som får dig att förändras och ändå förbli dig själv.

  • en orientalisk doft
  • för kvinnor som älskar klassisk elegans
  • passar till vardags och på kvällen

Doftens komposition
Efter de inledande kryddiga tonerna av lagerblad, rosépeppar och bergamott, träder söta och blommiga ackord av jasmin och heliotrop in på scenen. Doftens episka avslutning och harmoni säkerställs av exotiska toner av vanilj, sandelträ, patchouli och tonkabönor.

Doftens historia
Doften Lalique Le Parfum ger dig en dubbel upplevelse. Förutom den unika sammansättningen av ingredienserna i doftkompositionen, kommer du även att inspireras av den vackert utsmyckade flakongen i form av en kub, vars svarta klara glaslock skyltar med det berömda motivet "Masque de Femme" som skapades 1935 av självaste René Lalique.

Komplett sammansättning

ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE (PARFUM), WATER (AQUA), BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, COUMARIN, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, LOMONENE, BENZYL BENZOATE, ORANGE 4 (C.I. 15510) Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Rosépeppar, Lagerblad, Bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Heliotrop, Jasmin
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Patchouli, Sandelträd, Vanilj, Tonkabönor
Doftkategori
orientalisk