Lancôme Idôle L'Intense Eau de Parfum för Kvinnor

Lancôme Idôle L'Intense Eau de Parfum för Kvinnor
Lancôme Idôle L'Intense Eau de Parfum för Kvinnor
Kampanj
50 ml
729,00kr

Kod: LAM10527 | I lager
1
En present till dig
Använd kod brand10 i kundkorgen och få 10% rabatt på utvalda lyxkosmetikmärken Rabatten är inte giltig för produkter på specialerbjudande eller utförsäljning.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
onsdag 2021-03-10
UPS Air Mail
fredag 2021-03-05

Parfym beskrivning Lancôme Idôle L'Intense
Komposition

Var en inspiration för andra samt sin egen förebild. Lancôme Idôle L’Intense är en Eau de Parfum som förvandlar dig till en sådan kvinna. För styrkan finns redan inuti dig, allt du behöver göra är att fånga den och låta din framgångsrika aura skina.

  • en blommig chypredoft
  • en intensivare version av doften Lancôme Idôle
  • lanserades 2020

Doftens komposition
Direkt i inledningen imponerar doften med en våg av chypre och du kommer genast att känna igen toner av både bitter apelsin och vilda mandariner. Efter ett tag lockas du av en intensiv doft av rosor. I Idôle L’Intense används fyra olika rosarter som extraherats på tre olika sätt från två avlägsna ställen. De ikoniska rosorna kompletteras samtidigt av distinkt jasmin som får doften att stråla och kännas sensuell. Doftens basnoter består av varma toner av trä och vanilj som träder fram till fullo i doftens efterklang.

Doftens historia
Doften Lancôme Idôle L’Intense talar till en hel generation av kvinnor som är beredda att ta över världen, som vågar drömma stort och som tar på sina styrkor för att uppnå sina mål. Den utmanar kvinnor att tända framgångens lågor och lysa upp hela världen tillsammans. Bli en ljuslåga som leder andra du med.

Den här intensivt kvinnliga och beroendeframkallande doften följer upp den otroliga framgången hos den ursprungliga doften Idôle från 2019, vars flakong var den smalaste som nånsin skådats i parfymvärlden. Lancôme Idôle L’Intense strålar ut från huden och den extra smala flakongen med gulddetaljer som påminner om eldlågor framhäver doftens karaktär.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
vild mandarin, Pomerans
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Ros
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Sandelträd, Akigalawood®
Doftkategori
blommig, ekmossa

Recensioner Lancôme Idôle L'Intense