Lanvin Éclat d'ArpègeEau de Parfum för Kvinnor

6×
Lanvin Éclat d'Arpège Eau de Parfum för Kvinnor
Lanvin Éclat d'Arpège Eau de Parfum för Kvinnor
100 ml
527,00kr

Kod: LAV0008 | I lager
1
En present till dig
Använd kod se20scent i kundkorgen och få 20% rabatt på parfymer på utvalda märken. Rabatten gäller ej för produkter på utförsäljning eller rea.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-01-24
  • Parfym beskrivning
  • Om märket
  • Recensioner

Parfym beskrivning Lanvin Éclat d'Arpège
Komposition

Eau de Parfum Lanvin Éclat d'Arpege står för optimism och en känsla av fullständig lycka. Låt dig själv omfamnas av en doft som kommer att ge dig ett gott humör under hela dagen!

  • blommig doft
  • för en romantisk kvinna
  • för daglig bruk

Komposition

Top notes
Citron, Syren
Middle notes
Osmanthus, Persika, Pion, Te, Blåregn
Base notes
Bärnsten, Mysk, Cederträ
Doftkategori
blommig, grön

Om märket Lanvin

De aromatiska sammansättningarna i Lanvins parfymer är spännande och genomtänkta till den sista tonen. De lyckas alltid lyfta humöret och tillför en klassisk fransk charm och parisisk elegans till din stil.

Lanvin är ett av de äldsta modehusen i Paris. Det grundades 1889 och skapar sedan länge mer än bara kläder och modeaccessoarer. Lanvins parfymer har charmerat otaliga kvinnor världen över. Den gemensamma nämnaren hos alla Lanvins dofter är deras tidlöshet; de känns alltid lika fräscha och eleganta. Grundaren Jeanne Lanvin skapade den legendariska parfymen Lanvin Arpège i samband med sin dotters födelsedag och det är en parfym som skämmer bort en med sina klara toner av vanilj och sandelträ.

Föreningen av persika och pioner med den sammetslena sötman från syren i Lanvin Éclat d’Arpège är berusande. Modern Princess är en Eau de Parfum som firar den moderna kvinnan som skapar sitt eget öde genom en sprudlande blandning av frukt och blomster. Och tack vara Lanvin Marry Me! kan du njuta av en doft som har samma glöd som en äkta kärlek. Parfymens hjärta fängslar en med sina klara blomstertoner medan den harmoniska grundtonen utgörs av en kombination av mysk och cederträ.

Recensioner Lanvin Éclat d'Arpège