LanvinMarry Me! Eau de Parfum för Kvinnor

Lanvin Marry Me! Eau de Parfum för Kvinnor
Lanvin Marry Me! Eau de Parfum för Kvinnor
75 ml
509,00kr

I lager | Kod: LAV0044
1
Post Nord
måndag 2021-12-13
Personlig upphämtning
måndag 2021-12-13
UPS Air Mail
torsdag 2021-12-09

Lätt, fräsch och ändå distinkt. Eau de Parfum för kvinnor Lanvin Marry Me! kommer att locka dig med sin milda, sofistikerade doftkomposition, som passar perfekt för varje dag.

  • en blommig doft
  • kommer att uppskattas av en kvinna med en romantisk själ
  • passar bra till vardagen

Komplett sammansättning

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER) – LIMONENE – LINALOOL – ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE – BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE – CITRONELLOL – ETHYLHEXYL SALICYLATE – GERANIOL – BENZYL ALCOHOL – ISOEUGENOL – BENZYL BENZOATE – CI 60730 (EXT. VIOLET 2) – CI 17200 (RED 33) – CI 19140 (YELLOW 5) Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Pomerans, Persika, Fresia
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Magnolia, Ros, Jasmin
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Mysk, Cederträ, Bärnsten
Doftkategori
blommig

De aromatiska sammansättningarna i Lanvins parfymer är spännande och genomtänkta till den sista tonen. De lyckas alltid lyfta humöret och tillför en klassisk fransk charm och parisisk elegans till din stil.

Lanvin är ett av de äldsta modehusen i Paris. Det grundades 1889 och skapar sedan länge mer än bara kläder och modeaccessoarer. Lanvins parfymer har charmerat otaliga kvinnor världen över. Den gemensamma nämnaren hos alla Lanvins dofter är deras tidlöshet; de känns alltid lika fräscha och eleganta. Grundaren Jeanne Lanvin skapade den legendariska parfymen Lanvin Arpège i samband med sin dotters födelsedag och det är en parfym som skämmer bort en med sina klara toner av vanilj och sandelträ.

Föreningen av persika och pioner med den sammetslena sötman från syren i Lanvin Éclat d’Arpège är berusande. Modern Princess är en Eau de Parfum som firar den moderna kvinnan som skapar sitt eget öde genom en sprudlande blandning av frukt och blomster. Och tack vara Lanvin Marry Me! kan du njuta av en doft som har samma glöd som en äkta kärlek. Parfymens hjärta fängslar en med sina klara blomstertoner medan den harmoniska grundtonen utgörs av en kombination av mysk och cederträ.