Tillbaka till huvudinnehållet

MAC Cosmetics

MAC Cosmetics

Professionellt smink från M·A·C har dikterat trenderna från modeshowernas backstage i många år. Märket arbetar med många kända artister, modedesigners och ikoner inom popkultur och deras motto är “Alla åldrar, alla raser, alla kön”. Inte att undra på att det har blivit mer än ett modemärke för miljoner människor.

 

Företaget Make-up Art Cosmetics etablerades i Toronto, Kanada som ett svar på bristen på kvalitativt smink på marknaden. Makeupartisten och fotografen Frank Toskan tillsammans med hårfrisören Frank Angelo skapade sina egna sminkprodukter som mötte standarden för smink för tidskrifter och i konstsammanhang, vilket skapade en verklig jordbävning i skönhetsindustrin.

Det unika bred sortimentet av deras smink, i kombination med glamour och elegans med street stil och praktikalitet, professionella makeupartister i stället för vanliga butiksbiträden och en rebellisk själ - det är vad om gjorde MAC unikt och populärt. I dessa dagar finns de i 90 länder och erbjuder 50 olika serier av produkter.

hela texten dölja texten