Marc Jacobs Perfect Eau de Parfum för Kvinnor

Marc Jacobs Perfect Eau de Parfum för Kvinnor
Marc Jacobs Perfect Eau de Parfum för Kvinnor
100 ml
1 229,00kr

Kod: MAJ01449 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
tisdag 2021-06-22
UPS Air Mail
torsdag 2021-06-17

Beskrivning Marc Jacobs Perfect
Komposition

Söker du fulländning? Du är ju redan perfekt. Marc Jacobs Perfect för kvinnor är en Eau de Parfum som övertygar dig om just detta samtidigt som den sveper in dig i en förtrollande doft. Du kommer aldrig mer att tvivla på dig själv. Det räcker med ett par droppar för att din autentiska perfektion genast ska träda fram.

  • en strålande blommig doft i en unik flakong
  • en ny pelare bland Marc Jacobs parfymer
  • Kate Moss dotter – Lila Moss är doftens ansikte

Doftens komposition
Direkt i inledningen fångar doften dig med sina djärva toner av saftig rabarber som får det att vattnas i munnen. I kombination med en unik grön doft av narcisser med undertoner av honung skapas en fulländad duo och en rent feminin doft. Mandelmjölk tillför sedan en krämig sensualitet och cashmeran sveper in dina sinnen i en sammetslen träig doft som träder fram ordentligt i doftens avslutning.

Doftens historia
Lika perfekt som du. Så presenteras doften Marc Jacobs Perfect och man skulle kunna säga att doftens historia började skrivas som en del av M. Jacobs liv. Han lät sig inspireras av sin tatuering med texten PERFECT, som påminner honom om sitt mantra, nämligen att han är perfekt precis som han är. Han vägrar låta att det faktum att han inte är felfri stå i vägen för den här tanken, och det är något han vill föra vidare, inte bara med genom den här doften #MJPerfect #PerfectAsIAm.

Flakongen till denna beroendeframkallande Eau de Parfum är något alldeles extra. Locket är dekorerat av tio objekt då alla har en koppling till Marc Jacobs modekollektioner. Designern har en särskild relation till alla objekt och har själv valt ut dem. Flakongen är därmed en direkt symbol för M. Jacobs smak och stil.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Narcisser, Rabarber
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Mandelmjölk
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Kashmir
Doftkategori
blommig

Om märket Marc Jacobs

Den amerikanska kläddesignern Marc Jacobs har tänjt på det globala modets gränser i mer än ett kvarts sekel. Hans verk är unika, oförutsägbara och inspirerande. Hemligheten bakom hans framgång är hans djärvhet och längtan efter att gå mot strömmen och upptäcka skönheten i det oväntade.

Marc Jacobs föddes i New York på 60-talet och studerade på Parson’s School of Design. Han ritade den första kollektionen som bar hans namn redan 1986 och ett år senare blev han den yngste prisbelönte designern i världen. Framgångarna avtog knappast under 90-talet. Han grundade sitt eget märke och utsågs sedan till kreativ chef hos modehuset Louis Vuitton där han skapade företagets allra första prêt-à-porter-kollektion. Sedan 2013 ägnar han sig bara åt sina egna verk.

Så småningom började han även ta för sig inom parfymindustrin. Enligt Jacobs bör en parfym, precis som ett mode, uttrycka individualitet och personlighet. Alla Marc Jacobs parfymer är unika, lyxiga och präglade av något oväntat. Idag anses dofterna Marc Jacobs Daisy, i en blommande designflaska, och den något nyare Marc Jacobs Decadence vara ikoniska.

Recensioner Marc Jacobs Perfect