Medel mot acne

Du har valt
  • Anti akne
Filter
Prisintervall

ända tills

Varumärke
Visa nästa
Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   16
  •   2
  •   1
  •   1
Mest sålda
123...25
123...25

Hur blir man kvitt det en gång för alla? I aknebehandling ingår att man upprätthåller en sund livsstil, men också högkvalitativ vård för hyn och effektiva medel mot akne!

Kampen mot akne börja med effektiv rengöring av hyn. Till detta bör du använda rengöringsgel, tvål och lotion mot akne! Ibland så bör du behandla hyn med peeling, som tar bort döda hudceller och snabbar upp återgenereringen av hyn. Välj produkter för rengöring av hyn utan alkohol, de torkar inte ut och irriterar den inte heller. Under dagen berör inte hyn i onödan så att du inte får onödiga bakterier på finnarna.

Ren hy behöver god återfuktning. Vi erbjuder hy kräm mot akne eller ansiktsserum. Behandla en gång i veckan med ansiktsmask för akne, som tillför hyn nödvändig näring. För svår akne finns det även intensivt korrigerande medel mot akne, som inte bara botar finnar, utan också skyddar mot uppkomsten av oönskade ärr. Till den dagliga vården kan du också lägga till toningskrämer mot akne, som får din hy att bli mer enhetlig.

De bästa produkterna hittar du på notino.se. Prova högkvalitativ kosmetika för akne från märken som La Roche-Posay, Vichy, BiodermaAlcina och många andra!