MissoniMissoni Eau de Parfum för Kvinnor

Missoni Missoni Eau de Parfum för Kvinnor
Missoni Missoni Eau de Parfum för Kvinnor
100 ml
839,50kr

I lager | Kod: MSO1544
1
Post Nord
torsdag 2021-12-09
Personlig upphämtning
torsdag 2021-12-09
UPS Air Mail
fredag 2021-12-03

En sensuell doft som passar dig perfekt.

Eau de parfumen Missoni Missoni ger en liknande känsla som när du tar på dig en klänning som sitter perfekt och höjer din självkänsla. Saftiga noter av italienska citrusfrukter och berusande blommor framhäver din charm och får dig att känna sig oemotståndlig och feminin i alla situationer.

  • en blommig doft med fruktiga noter
  • en frisk och modern doft
  • perfekt för sommaren

Doftens komposition
Först ut känner du den friska doften av italienska citrusfrukter i kombination med söta och saftiga päron. Därefter utvecklar sig berusande blommiga noter som domineras av intensiv jasmin. Avslutningsvis smeks dina sinnen av den omisskännliga doften av fylligt sandelträ och milda tonkabönor.

Doftens historia
Doften Missoni från 2015 skapades av parfymören Quentin Bisch och modellen Elisa Sednaoui blev doftens ansikte. Den vackert färgade och lekfulla flakongen till denna feminina och sofistikerade parfym reflekterar modehuset Missioni som är känt för sina utmärkande färgglada mönster och tryck. 

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Bergamott, Päron, Citron, Italiensk citron
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Arabisk jasmin, Blom-toner , Petalia
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Sandelträd, Ambroxan, Tonkabönor
Doftkategori
fruktig, blommig

Det italienska märket Missoni är känt för sina stickade kläder med olika färgglada mönster som har gjort märket känt både i Italien och över hela världen. Parfymerna från detta lyxiga märke är precis lika originella och lekfulla som de typiska mönstren från Missoni.

Märket Missoni grundades 1953 då Ottavio och Rosita Missoni öppnade sin butik med stickade produkter i Milano. Märkets originella zick-zack-mönster och distinkta stil gör dessa italienska modekreationer omisskännliga vid första ögonkastet. Den första parfymen från Missoni såg världens ljus på 80-talet. Den ursprungliga Missoni-doften tillverkas inte längre idag – 2006 inledde märket ett samarbete med företaget Estée Lauder och de nya Missoni-parfymerna skapas tillsammans med världskända parfymskapare.

Bland de populäraste parfymerna finner vi eau de parfumen för kvinnor som fängslar med sin fruktiga och blommiga arom, eau de toiletten för kvinnor Missoni Missoni full av delikata blommor eller den aromatiska doften för män Missoni Wave full av citrustoner.