Moschino Cheap & Chic Eau de Toilette för Kvinnor

Moschino Cheap & Chic Eau de Toilette för Kvinnor
Moschino Cheap & Chic Eau de Toilette för Kvinnor
100 ml
662,00kr

Kod: MOS0063 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2021-03-12
UPS Air Mail
tisdag 2021-03-09

Parfym beskrivning Moschino Cheap & Chic
Komposition

Motsatser dras till varandra och Moschino Cheap & Chic, en Eau de Toilette för kvinnor, är ett bevis på detta. Den moderna extravaganta flaskan rymmer en doft som kommer att glädja både sanslösa rebeller och eleganta damer. I doftens komposition gifter sig varma toner med frisk frukt och milt blommiga ackord med djupa toner.

  • en blommig doft
  • har en originell och lekfull design
  • passar perfekt till vardagen

Doftens komposition
Doften Cheap & Chic är en cocktail full av kontraster. Inledningen smeker dina sinnen med varmt trä, saftig apelsin och citrustoner av yuzu och bergamott. I hjärtat öppnar sig ackord av nypon, romantisk pion, viol, jasmin, vattenlilja och cyklamen. Grunden består av lyxig ambra, exotiska tonkabönor, gourmetvanilj, varmt sandelträ, vetiver och en fängslande blommig doft av orkidé och iris.

Doftens historia
Moschino Cheap & Chic, en Eau de Toilette för kvinnor, lanserades 2005. Moschino är ett italienskt modehus som är känt för sin originella design. Märkets lekfulla stil syns även på flaskan.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Apelsin, Trä, Yuzu, Bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Näckros, Nyponväxt, Cyklamen, Pion, Jasmin, Vattenblomma, Violett
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Iris, Sandelträd, Vetiver, Bärnsten, Vanilj, Orkidé, Tonkabönor
Doftkategori
blommig

Om märket Moschino

Det italienska märket Moschino är berömt för sina värmande, originella och färgglada modekreationer men en antydan av provokation och lekfullhet. Parfymerna från Moschino har precis samma egenskaper.

Märkets grundare Franco Moschino älskade konst och hans ursprungliga dröm var att bli konstnär. Men för att betala sin skolavgift jobbade han extra som illustratör för stora modetidningar där han år 1971 började samarbeta med Gianni Versace. Mode blev hans passion och 1983 grundade han sitt eget märke som idag är känt över hela världen. Moschinos modekreationer har klätt framstående atleter på öppningsceremonin för vinter-OS i Turin och filmstjärnor såsom Kylie Minogue på hennes turné Showgirl: The Greatest Hits Tour eller Madonna på hennes Sweet & Sticky Tour.

Den första parfymen från Moschino – Moschino for Woman – såg världens ljus 1987. Bland de populäraste dofterna från detta lekfulla märke finner vi eau de toiletten för kvinnor Moschino Funny! eller Moschino I Love Love och Moschino Fresh Couture förpackad i en originell flakong som påminner om en flaska för rengöringsmedel. Värda att nämna är också den blommiga doften för damer Moschino Cheap & Chic eller eau de toiletten för män Moschino Uomo?

Recensioner Moschino Cheap & Chic