Moschino Toy BoyEau de Parfum för män

Moschino Toy Boy Eau de Parfum för män
Moschino Toy Boy Eau de Parfum för män
100 ml
805,00kr

Kod: MOS02265 | I lager
1
En present till dig
Du får en gratis handrengörande gel 125 ml när du handlar över 500 kr.
En present till dig
En present till dig
En present till dig
En present till dig
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-12-04
UPS Air Mail
Redan imorgon tisdag 2020-12-01

Parfym beskrivning Moschino Toy Boy
Komposition

En ändlös och nervkittlande lek för att upptäcka frihet. Så kan man beskriva Moschino Toy Boy, en Eau de Parfum för män. Den framträdande och dynamiska aroman ger dig en maskulin elegans med en lätt touch av ironi.

  • en kryddig och träig doft
  • för passionerade och lekfulla män
  • lanserades 2019

Doftens komposition
Toppnoterna har en härligt uppfriskande essens av italiensk bergamott och saftiga päron. Därefter träder kryddnejlika fram och kompletteras av elemi och muskotnöt för att skapa en varm konstrast. I mellannoterna sprider sig en doft av förtrollande blommor i form av magnolia, linblommor och rosor som åtföljs av toner av cashmeran. Haitisk vetiver, ambermax och mysk sylkolide ger doften ett maskulint avslut.

Doftens historia
Toy Boy är den första herrdoften som märkets kreativa chef och designer Jeremy Scott designat åt Moschino. Flakongen föreställer Moschinos legendariska björn, denna gång täckt i svart. Den brasilianska modellen Jhona Burjack blev kampanjens ansikte.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Elemi, Italiensk bergamott, Päron, Muskot, Kryddnejlika, rosépeppar
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Flax Blossom, Magnolia, Ros, Kashmir
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Haitiska Vetiver, Ambermax, sylkolide
Doftkategori
kryddad, träig

Om märket Moschino

Det italienska märket Moschino är berömt för sina värmande, originella och färgglada modekreationer men en antydan av provokation och lekfullhet. Parfymerna från Moschino har precis samma egenskaper.

Märkets grundare Franco Moschino älskade konst och hans ursprungliga dröm var att bli konstnär. Men för att betala sin skolavgift jobbade han extra som illustratör för stora modetidningar där han år 1971 började samarbeta med Gianni Versace. Mode blev hans passion och 1983 grundade han sitt eget märke som idag är känt över hela världen. Moschinos modekreationer har klätt framstående atleter på öppningsceremonin för vinter-OS i Turin och filmstjärnor såsom Kylie Minogue på hennes turné Showgirl: The Greatest Hits Tour eller Madonna på hennes Sweet & Sticky Tour.

Den första parfymen från Moschino – Moschino for Woman – såg världens ljus 1987. Bland de populäraste dofterna från detta lekfulla märke finner vi eau de toiletten för kvinnor Moschino Funny! eller Moschino I Love Love och Moschino Fresh Couture förpackad i en originell flakong som påminner om en flaska för rengöringsmedel. Värda att nämna är också den blommiga doften för damer Moschino Cheap & Chic eller eau de toiletten för män Moschino Uomo?

Recensioner Moschino Toy Boy