Mugler AlienEau de Parfum påfyllningsbar för Kvinnor

Mugler Alien Eau de Parfum påfyllningsbar för Kvinnor
Mugler Alien Eau de Parfum påfyllningsbar för Kvinnor
60 ml
683,00kr

Kod: THM0005 | I lager
1
En present till dig
Ange i kundkorgen kod 10notino och få 10% rabatt på allt! Erbjudandet gäller inte för produkter på specialerbjudande och på rea.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-10-30
UPS Air Mail
tisdag 2020-10-27

Parfym beskrivning Mugler Alien
Komposition

En doft som för dig till en annan värld. Mystisk, magisk och egen. Så kan man beskriva denna ikoniska Eau de Parfum för kvinnor från Mugler Alien. En sötkryddig, träig doftkomposition som framhäver din karisma. Doften av frihet – rymdens ändlösa vidder som du fritt kan förflytta dig igenom.

Alien är en väldigt personlig doft och passar inte alla. Men faller du för den kommer den att bli din trofasta följeslagare i många år framåt.

  • en träig orientalisk doft
  • för kvinnor som tycker om att vara sig själva
  • passar bäst för vinterhalvåret

Doftens sammansättning
Direkt i inledningen uppenbarar sig en sammetslen doft av jasminblommor. Sedan får dina sinnen njuta av varmt kashmirträ. Djup och lätt kryddig ambra fulländar slutligen denna sinnesupplevelse.

Doftens historia
Alien är en Eau de Parfum från Thierry Muglers verkstad och lanserades 2005. Dominique Ropion och Laurent Bruyère skapade doften åt märket Mugler. Denna sötkryddiga doft döljer sig i en mystisk flaska som symboliserar de vises sten och som kommer att sticka ut i badrummet eller på nattygsbordet.

Komposition

Composition
Ambergris, Arabisk jasmin, Kashmir
Doftkategori
orientalisk, träig

Recensioner Mugler Alien