Payot Hydra 24+Fuktgivande ansiktskräm

Payot Hydra 24+ Fuktgivande ansiktskräm
Payot Hydra 24+ Fuktgivande ansiktskräm
50 ml
388,00kr

Kod: PAY0006 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2020-10-01
UPS Air Mail
Redan imorgon fredag 2020-09-25

Kosmetika beskrivning Payot Hydra 24+
Egenskaper

Egenskaper:

  • intensivt återfuktar
  • gör huden fräsch och ljus

Egenskaper

Konsistens
kräm
Hudfärgstyp
vanligt, torr
Effekter
Återfuktning
Solskyddsfaktor
utan SPF
When to use
dag, dag och natt

Om märket Payot

Bli de aktiva skaparna av din egen skönhet. Gå med de kvinnor som Payot har hjälpt att göra de vardagliga kosmetiska ritualerna till en unik upplevelse under 100 år. Varumärket tänker på kvinnor i varje del av livet och förstår behoven hos olika hudtyper. Framgången är baserad på äkthet och förtroende för oss.

Payot bygger på erfarenhet och vård av professionella kosmetologer som fortsatte arbeta hemma med sina kosmetiska produkter. Payot-kosmetik är baserat på den senaste vetenskapliga forskningen, innovativa formler och en exceptionell sensorisk effekt. Det är därför Payot-hudvården ägnar så mycket uppmärksamhet på dofter, färger och strukturer. Dess karakteristiska rundade flaskor är inspirerade av feminina kurvor.

För att hjälpa din hud att bli vackrare, prova till exempel den kronoaktiva Payot-krämen från Blue Techni Liss-kollektionen som ger ett perfekt skydd mot en aggressiv yttre påverkan. My Payot-serien syftar främst till att lysa upp huden; Om du behöver förena dess färgton kan du använda Payot CC-krämen.

Recensioner Payot Hydra 24+