Rasasi La YuqawamEau de Parfum för män

2×
Rasasi La Yuqawam Eau de Parfum för män
Rasasi La Yuqawam Eau de Parfum för män
75 ml
959,00kr

Kod: RSS0186 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2019-12-20
UPS Air Mail
Redan imorgon tisdag 2019-12-17
  • Parfym beskrivning
  • Om märket
  • Recensioner

Parfym beskrivning Rasasi La Yuqawam
Komposition

Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam är en symbol av lyx och exklusivitet. Unna dig en doft som kommer att göra dig unik var du än är!

  • orientalisk doft
  • för en modern och självsäker man
  • framför allt till kallt väder

Komposition

Top notes
Saffran, Hallon, Timjan
Middle notes
Jasmin, Rökelse, Malört
Base notes
Läder, Bärnsten, Mocka, Trä-toner
Doftkategori
orientalisk

Om märket Rasasi

Upplev lyxiga parfymer från Dubai av märket Rasasi. För dig som älskar klassiska dofter från orienten men även för dig som föredrar en lättare och friskare komposition. Upptäck osedvanliga exotiska dofter.

Rasasi är ett familjeföretag grundat 1979. Grundaren Abdula Razzaka Kalsekaras vision var enkel – locka med kvalitet, personlighet och exklusivitet i varje Rasasi-parfym. Bland de orientaliska dofterna finner du Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam vars version för kvinnor pulserar av sandelträ, delikat kanel och mysk. I versionen för män blandas ambra, läder och mocka med träiga toner.

Om du istället känner för något mer klassiskt kommer du att uppskatta doften Rasasi Blue Lady – som en färsk blombukett med en antydan av citrus. Du kommer att förtrollas av de fruktiga och blommiga tonerna i den sensuella Eau de Parfumen Rasasi Hawas for Her. Denna finns även i utförande för män med toner av ambra, bergamott och apelsinblomma.

Recensioner Rasasi La Yuqawam