Schmidt's Bergamot + Lime Deodorantstift

3×
Schmidt's Bergamot + Lime Deodorantstift
Schmidt's Bergamot + Lime Deodorantstift
75 g
76,60kr

Kod: SCM01623 | I lager
1
En present till dig
Använd kod care15 i kundkorgen och få 15% rabatt på kroppsvårdsprodukter Rabatten kan inte användas på produkter som redan är på kampanj eller är på utförsäljning.
Post Nord
onsdag 2021-07-28
Personlig upphämtning
onsdag 2021-07-28
UPS Air Mail
tisdag 2021-07-27

Beskrivning Schmidt's Bergamot + Lime
Egenskaper

Njut av en långvarig fräsch och behaglig känsla. Den fasta deodoranten Schmidt’s Bergamot + Lime använder sig av naturliga ämnen för att effektivt neutralisera lukten av svett. Deodoranten irriterar inte huden och innehåller eteriska oljor som sprider en uppfriskande doft av lime och bergamott.  Den absorberas utan problem och till och med en liten mängd har en riktigt effektiv verkan.

Egenskaper:

  • hjälper till att neutralisera lukten av svett
  • ger en ren och fräsch känsla
  • skapar ingen klibbig eller fet film ovanpå huden
  • enkel att applicera, absorberas snabbt
  • har en uppfriskande doft av bergamott och lime

Innehåll:

  • innehåller ej aluminiumsalter
  • en vegansk produkt

Applicering:
Se alltid till att huden i armhålan är ren och torr innan du applicerar deodoranten. Håll deodoranten emot huden i 10–30 sekunder så att kroppsvärmen mjukar upp deodoranten och den blir lättare att applicera. Sedan räcker det med att applicera en liten mängd (1–2 drag). Deodoranten kan arbetas in med fingrarna så att den absorberas bättre.

Komplett sammansättning

MARANTA ARUNDINACEA (ARROWROOT) ROOT POWDER, SODIUM BICARBONATE (BAKING SODA), COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) CERA, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL, CITRUS AURANTIFOLIA (LIME) OIL, TOCOPHEROL (VITAMIN E), CITRAL, LINALOOL, LIMONENE. Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Egenskaper

Typ av förpackning
deodorantstift
Hudtyp
alla hudtyper

Recensioner Schmidt's Bergamot + Lime3