Torrt hår

Du har valt
  • Torrt hår
Filter
Prisintervall

ända tills

Varumärke
Visa nästa
Kön / Åldersgrupp
Betyg
  •   16
  •   6
  •   1
Mest sålda

Har du torrt hår utan glans, som är grovt och ofta blir invecklat och brister? Fukt är viktigt för att bedöma hårets kvalitet, flexibilitet och anpassningsförmåga.

När ditt hår saknar fukt, tillför då intensivt fuktgivning och undvik skadligt våder som torkar ut håret eller hårföning med het luft, frekvent besök på solarium och solning eller kemisk behandling.

Vad ska du göra med torrt hår? Vård av torrt hår inkluderar speciella produkter för torrt hår som återfuktar håret och ger det näring. Använd återfuktande schampo för torrt hår och efteråt balsam för torrt hår som innehåller keratin och närande olja. För en djupgående återgenerering välj olja eller mask som återför till ditt torra och matta hår återigen glans, flexibilitet och styrka. För att fixa frisyren välj efter behov formgivande balsam, lack för torrt hår eller kräm för värmebehandling av håret.

Välj ur ett brett sortiment produkter för torrt hår notino.se. Vi erbjuder balsam, schampon och masker för torrt hår från märken som Macadamia Natural Oil, Vichy, Schwarzkopf ProfessionalMatrix och andra till bra priser!