VersaceVanitas Eau de Parfum för Kvinnor

Versace Vanitas Eau de Parfum för Kvinnor
Versace Vanitas Eau de Parfum för Kvinnor
Fri leverans
100 ml
734,00kr

Kod: VER0115 | I lager
1
Post Nord
torsdag 2021-10-21
Personlig upphämtning
torsdag 2021-10-21
UPS Air Mail
Redan imorgon tisdag 2021-10-19

Beskrivning Versace Vanitas
Komposition

Upplev en fräsch känsla av lätthet igen. Den milda Eau de Parfum Versace Vanitas kommer att linda in dig i en uppfriskande blommig arom av en varm sommardag, som gör att sommaren kommer att vara för evigt.

  • en mild och blommig doft
  • för kvinnor som söker en mild och uppfriskande doft för sommaren
  • passar perfekt till varmare dagar

Doftens komposition:
Först kommer du känna en saftig lime, som kommer att fräscha upp dig perfekt. Sedan kommer en mjuk blommig våg av freesia och tahitisk gardenia. Den eleganta slöjan kompletteras med träaktiga aromer av cederträ tillsammans med tonkabönor.

Doftens historia:
Den världsberömda modellen Lindsey Wixson har blivit ansiktet för Eau de Parfum Vanitas. Den eleganta flakongen är lika mjuk och sensuell som doftkompositionen i sig.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Fresia, Lime
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Tahitigardenia
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Tonkabönor, Cederträ
Doftkategori
blommig

Om märket Versace

I modevärlden är Versace en symbol för italiensk lyx och tidlös stil med en antydan av extravagans. Versaces modekreationer, parfymer och assessorer med den ikoniska medusan kombinerar en modern livsstil med kärlek till italiensk tradition och familjearv.

Märkets historia sträcker sig ända tillbaka till 1978 då det grundades i Milano av den progressive och excentriske modedesignern Gianni Versace. Hans särskiljande stil fick snabbt beundrare över hela världen och märket Versace blev ett av världens ledande modehus. Den första parfymen från Versace – Gianni Versace for Women – lanserades 1981 och idag innehåller portföljen tiotals dofter från Versace för kvinnor och män.

Bland de populäraste parfymerna från Versace finner vi eau de toiletten Versace Eros med en aromatisk doftkomposition, eau de toiletterna Dylan Blue och Versace The Dreamer eller den bokstavligt talat heta eau de parfumen Versace Eros Flame. Kvinnor över hela världen älskar den legendariska fruktiga och blommiga doften Versace Bright Crystal eller den blommiga och träiga Versace Versense. Versace-parfymer för kvinnor i presentpaket tillsammans med kroppskosmetika är också en mycket populär present.

Prova parfymer från Versace – en otyglad doft med italienskt temperament.

Recensioner Versace Vanitas