Viktor & RolfSpicebomb Extreme Eau de Parfum för män

9×
Viktor & Rolf Spicebomb Extreme Eau de Parfum för män
Viktor & Rolf Spicebomb Extreme Eau de Parfum för män
Fri leverans
90 ml
1 008,70kr

3 st finns i lager | Kod: VRO0459
1
Post Nord
onsdag 2022-01-26
Personlig upphämtning
onsdag 2022-01-26
UPS Air Mail
onsdag 2022-01-26

Din karisma och ditt självförtroende i kombination med en unik kryddig arom kommer omedelbart att förvandlas till en explosiv blandning som exploderar med obegränsad kraft och sensualitet. Viktor & Rolf Spicebomb Extreme är en Eau de Parfum för herr som kompletterar orädda män som vill ha äventyr och upplevelse. Bli förförisk, även du med!

  • en orientalisk och kryddig doft för dynamiska män
  • tillför energi och självsäkerhet för alla utmaningar
  • en idealisk doft för kallare månader

Doftens komposition
Lavendel är den traditionella essensen i dofter för män, som i denna explosiva komposition ger en helt ny nivå av maskulinitet tack vare de skarpa kryddiga tonerna av kummin, kanel och saffran. Aromens intensitet och djup ges av andra klassiska maskulina ingredienser som tobak, vanilj och bourbon.

Doftens historia
Herrdoften Viktor & Rolf Spicebomb Extreme lanserades 2015 som en fortsättning på den mycket framgångsrika Spicebomb från 2012. Tack vare de kryddiga tonerna är aromen ännu mer intensiv och sensuell än någonsin tidigare. Den ikoniska flakongen i form av en handgranat symboliserar att det är en farligt attraktiv komposition med vilken du kommer att uppleva känslan av en doftande explosion på din egen hud.

Komplett sammansättning

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, COUMARIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, EUGENOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, METHYL ANTHRANILATE, CITRAL, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, BHT, CI 60730 / EXT. VIOLET 2 (F.I.L. B197686/1) Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Composition
Vanilj, Kummin, Tobak
Doftkategori
orientalisk, kryddad