Tillbaka till huvudinnehållet

Annick Goutal parfym

Om Annick Goutal

Nischparfym märket Annick Goutal är lika unikt och visionärt som dess grundare. Hon gav inte bara namnet till sitt märke, utan hon gav det också sin exceptionella talang – en känsla för doft som blev en livslång passion. 

Annick Goutal skulle egentligen bli pianist. Efter att ha studerat musik i många år så beslöt hon sig emellertid för att på ett upproriskt sätt motstå sitt till synes oemotståndliga öde. Vändpunkten för henne var ett möte med parfymtillverkare Henri Sorsana år 1977.Hon fann sitt riktiga kall i att skapa dofter.

Annick Goutals allra första parfym var Eau d’Hadrie, som lanserades år 1980. Den följdes av öppnandet av parfymhuset i Saint-Germain, vilket definitivt bekräftade att en ny stjärna hade fötts bland nisch-dofterna. Annick Goutals parfym lade grunden till ett nytt kapitel i den franska parfymindustrin.

Annicks dotter fortsatte hennes livslånga resa framgångsrikt så att idag kan också du titta in i den magiska världen av varaktiga dofter, full av naturlig nobless, känslor och kreativitet.

hela texten dölja texten