Skip to main content

Ansiktsmask borste

Ansiktsmask borste
Filter
Prisintervall

ända tills

Gratis gåvor och erbjudanden
Mest sålda

Därför behöver du en borste för ansiktsmasker

Gör det enklare att applicera din ansiktsmask! De flesta kvinnor unnar sig gärna en krämig ansiktsmask eller en lermask då och då. Och allra oftast applicerar de masken med hjälp av händerna, vilket är synd eftersom det finns många fördelar med att använda sig av en borste.

  • Den främsta fördelen är att det blir mindre att förbereda. En dubbelsidig borste har en ände av silikon som är avsedd för att applicera masken i ansiktet. Den här änden kan även användas om du behöver blanda masken först (lermaskar till exempel blandas med vatten).
  • En annan fördel är att du kan applicera masken med hög precision. Med en borste får du upp en lagom mängd åt gången och kan enkelt undvika de områden du inte vill komma åt (till exempel kring ögonkonturerna och nära inpå hårlinjen). Ansiktsmask borstar finns i olika storlekar och de större borstarna passar bra för att snabbt applicera masken på stora partier medan de mindre borstarna kommer åt överallt och ger en hög precision.
  • Till skillnad från fingrarna är det enkelt att applicera masken jämnt med en borste, oavsett om du vill ha ett tjockt eller tunt lager. Om din borste har en ände i silikon kan du använda den för att först applicera ett “grovlager” som du sedan fixar till med borsten i den andra änden.
  • Bekvämlighet är ett annat plus med att använda en borste. Inga mer geggiga händer! Utan istället en bekväm och proffsig applicering – i ansiktet, på halsen och i ringningen.
  • Ytterligare ett argument för att välja en ansiktsmask borste är hygien. Vi är tillbaka vid de geggiga händerna. Du kan aldrig vara 100 procent säker på att naglarna verkligen är riktigt rena, men med en rengjord borste har du inget att oroa dig för.

Att välja rätt ansiktsmask borste är enkelt och det är svårt att slå fel. Det enda du behöver hålla koll på är att du sköljer borsten ordentligt efter användning och låter den torka helt och hållet innan du stoppar undan den i skåpet. Om du vill använda ansiktsmasker oftare men inte har lyckats med det hittills är det dags att prova en ansiktsmask borste! Den underlättar hela processen och får dig att se fram emot denna mysiga ritual ännu mer.