Konjac svamp

Konjac svamp
Filter
Prisintervall

ända tills

Varumärke
Hudfärgstyp

Prova den trendiga konjac ansiktssvampen som hjälper till att enkelt ta bort smink, rengöra hyn och massera den försiktigt. Du behöver inte längre ha koll på hur många bomullsrondeller du har kvar. En konjac-svamp för ansiktsrengöring kan användas om och om igen och är allt du behöver.

Fördelarna med en naturlig konjac-svamp

  • Den är lämplig även för allergiker och personer med känslig hy.
  • Tar effektivt bort föroreningar utan att irritera hyn.
  • Hjälper till att rengöra porerna samt motverkar uppkomsten av pormaskar och akne.
  • Avlägsnar varsamt döda hudceller.
  • Användningen är miljövänlig.

Hur använder man en konjac ansiktssvamp?

Blötlägg svampen först. Pressa ut överflödigt vatten, applicera rengöringsgel eller rengöringslotion på konjac-svampen och rengör ansiktet med cirkulära rörelser. Detta tar både bort smink och avlägsnar döda hudceller. Tvätta svampen noggrant efter varje användning, pressa ut vatten och låt torka naturligt. Med rätt skötsel kommer en konjac-svamp att hålla i upp till tre månader.

Vad är konjac?

Konjakknölkalla från vilken konjac-svampar tillverkas, är en asiatisk perenn som växer på högre höjder. Under de senaste åren, tack vare dess unika egenskaper, har den blivit en hit inte bara inom kosmetika. Den innehåller en stor mängd mineraler och har en gynnsam effekt på hudens balans.

Satsa på en naturlig konjac-svamp av hög kvalitet från Garnier, Yasumi eller Erborian, och njut av en ren och strålande hy.