Armani Acqua di Giò Absolu Eau de Parfum för män

Armani Acqua di Giò Absolu Eau de Parfum för män
Armani Acqua di Giò Absolu Eau de Parfum för män
125 ml
1 093,00kr

Kod: GIO5407 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2021-03-11
UPS Air Mail
måndag 2021-03-08

Parfym beskrivning Armani Acqua di Giò Absolu
Komposition

Visa världen ditt rena, manliga jag, född av och starkt kopplad till naturen.Låt din frihet och inre kraft komma till uttryck. Giorgio Armani Acqua di Giò Absolu för män är en Eau de Parfum som omtolkar den klassiska doften Acqua di Giò.Till skillnad från den tidigare versionen utmärker sig den här doften med en blandning av imposanta träiga och milda vattniga toner.

  • en träig fougèreparfym med vattniga ackord
  • för moderna män
  • passar bra till vardagen

Doftens sammansättning
Denna Eau de Parfum öppnar med en frisk fläkt av havsvågor i kombination med saftiga frukt- och citrusessenser.De inledande tonerna följs av doftens aromatiska hjärta med lavendel, rosmarin och geranium, som befinner sig i gränslandet mellan friskhet och elegans.Den påtagliga träiga grunden kompletteras av varm labdanum, patchouli och tonkabönor och tillsammans höjer de hela doftens maskulina prägel.

Doftens historia
Acqua di Giò Absolu är en Eau de Parfum som är djärv, raffinerad, sensuell och elegant.Sprakande färskt vatten och varmt trä möts i en harmoni där deras sofistikerade möte representerar resan till en maskulinitet utan gränser.Doften skapades av parfymören Alberto Morillas 2018 som en hyllning till förhållandet mellan människan och naturen.

Acqua di Giò Absolu är en Eau de Parfum som skapade ett helt nytt kapitel i parfymkollektionen. Det här kapitlet fokuserar på manlig sensualitet och maskulinitet.Den speglar mäns relation till naturen, deras inre styrka som släpps fri och deras ändlösa frihet.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Äpple, Sjö-noter , Grapefrukt, Bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Lavendel, Pelargon, Rosmarin
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Labdanum, Trä-toner , Patchouli, Tonkabönor
Doftkategori
akvatisk, träig

Recensioner Armani Acqua di Giò Absolu