ArmaniCode Eau de Parfum för män

1×
Armani Code Eau de Parfum för män
Armani Code Eau de Parfum för män
Fri leverans
110 ml
1 162,70kr

I lager | Kod: GIO07003
1
Post Nord
onsdag 2021-12-08
Personlig upphämtning
onsdag 2021-12-08
UPS Air Mail
tisdag 2021-12-07

Intensiv herrdoft med noter av citrus och tonkabönor

Låt dig svepas med av intensiva och ändå bekymmerslösa ögonblick av förförelse. Den sensuella Eau de Parfum för män Armani Code är perfekt för dessa stunder, där du kommer att känna träiga, citrus- och aromatiska noter, med en droppe läcker vanilj och exotiska tonkabönor.

  • en sensuell doft med citrus, träiga och kryddiga noter
  • perfekt för vardagen och kvällen
  • uttrycker en elegant förförelse

Doftens komposition
Först upplever du citrusnoter i form av siciliansk mandarin och bergamott. De följs av den omisskännliga doften av lavendel, som tillsammans med citrus bildar en fräsch och genomträngande kombination. Därefter känner du aromen i basen, som präglas av tonkabönor, utsökt vanilj, varmt cederträ och mjuk mocka.

Doftens historia
Doften Armani Code är inspirerad av en man som har en naturlig attraktionskraft, som förför utan provokation och är äkta med en lätthet, där han är helt sig själv. Denna Eau de Parfum såg dagens ljus 2021. Dess doftkomposition är baserad på den ikoniska doften Armani Code.

Komplett sammansättning

560497 02 - INGREDIENTS: ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, COUMARIN, LIMONENE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, CITRONELLOL, CITRAL (F.I.L. B257920/1) Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Bergamott, Siciliansk mandarin
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Rosmarin, Lavendel
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Vanilj, Cederträ, Tonkabönor
Doftkategori
citrus, kryddad