Atelier Cologne Musc Impérial perfume Unisex

Atelier Cologne Musc Impérial perfume Unisex
Atelier Cologne Musc Impérial perfume Unisex
Ny
30 ml
607,00kr

Kod: ATC04251 | I lager
1
En present till dig
Du får ett läderfodral i begränsad upplaga för en 30 ml parfym med ett Atelier Köln köp över 600 kr.
En present till dig
En present till dig
En present till dig
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2021-03-11
UPS Air Mail
måndag 2021-03-08

Parfym beskrivning Atelier Cologne Musc Impérial
Komposition

Att känna en förförisk parfym i luften – din fantasi blir full av bilder och du vill veta vem som bär den sensuella doften. Det är just den känslan som skapas av unisexparfymen Atelier Cologne Musc Impérial, som bokstavligen lockar till äventyr.

  • en chypredoft med mysk i huvudrollen
  • unisexdoft – perfekt för män och kvinnor
  • innehåller 18 % förstklassiga eteriska oljor  

Doftens komposition
I introduktionen till den doftande kompositionen kommer du att känna ett förföriskt ackord av mysk. Sedan framträder citrus av italiensk bergamott i hjärtat av doften. Basen för doften, som varar längst på huden, utgörs av cederträ från Amerika, vilket ger doften värme.

Doftens historia
Musc Impérial Atelier Cologne parfym innehåller 89 % ingredienser av naturligt ursprung av högsta kvalitet. Vid framställning av doften läggs tonvikt, inte bara på förstklassig kvalitet på råvaror och valet av förnybara källor, utan också på ett miljövänligt tillvägagångssätt.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Mysk
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Italiensk bergamott
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Cederträ
Doftkategori
ekmossa

Om märket Atelier Cologne

Fräsch, elegant och klar som Eau de Cologne och med en intensitet och uthållighet som Eau de Parfum. Precis så är dofterna från det franska märket Atelier Cologne – det första parfymhuset som tillverkar rena parfymer, inspirerade av den legendariska Eau de Cologne. Parfymerna från Atelier Cologne innehåller i snitt 18% av koncentrerade doftoljor och tillverkas uteslutande i Frankrike. Sammansättningen innehåller förstklassiga naturämnen, utvunna av hållbara material genom miljövänliga processer.

Bakom märket Atelier Cologne står ett franskt-italienskt par, Christophe Cervasel och Sylvie Ganter. När de träffades förstod de att det inte bara är kärleken till varandra som binder ihop dem utan även deras passion för den legendariska Eau de Cologne. Tillsammans drömde de om att skapa en fräsch, elegant och lättburen doft. År 2009 blev deras drömmar verklighet och paret grundade parfymhuset Atelier Cologne tillsammans.

Bland märkets populäraste dofter tillhör citrusdoften Atelier Cologne Orange Sanguine, Atelier Cologne Clémentine California, med en doft av saftiga mandariner och den orientaliska parfymen Atelier Cologne Ambre Nue. Vaniljälskare kommer att bli förtjusta i Atelier Cologne Vanille Insensée och citrusdoften Atelier Cologne Cedrat Enivrant passar perfekt till heta sommardagar.

Recensioner Atelier Cologne Musc Impérial