Atelier CologneOrange Sanguine Presentförpackning Unisex

Atelier Cologne Orange Sanguine Presentförpackning Unisex
Atelier Cologne Orange Sanguine Presentförpackning Unisex
Fri leverans
730,00kr

I lager | Kod: ATC04436

Orange Sanguine perfume 30 ml + leather perfume case 1 st. + Ljus 35 g

1
Post Nord
onsdag 2021-12-08
Personlig upphämtning
onsdag 2021-12-08
UPS Air Mail
Redan imorgon torsdag 2021-12-02

Parfymsetet unisex Atelier Cologne Orange Sanguine är ett perfekt sätt hur du kan göra dina nära och kära glada. Setet innehåller unika dofter i en vacker förpackning. Det är en perfekt och lyxig gåva som kommer göra alla glada.

Egenskaper:

  • för både kvinnor och män

Paketets innehåll:

  • Orange Sanguine perfume 30 ml
  • leather perfume case 1 st.
  • Ljus 35 g

Komposition

Doftkategori
citrus
Typ av set
Presentförpackning

Fräsch, elegant och klar som Eau de Cologne och med en intensitet och uthållighet som Eau de Parfum. Precis så är dofterna från det franska märket Atelier Cologne – det första parfymhuset som tillverkar rena parfymer, inspirerade av den legendariska Eau de Cologne. Parfymerna från Atelier Cologne innehåller i snitt 18% av koncentrerade doftoljor och tillverkas uteslutande i Frankrike. Sammansättningen innehåller förstklassiga naturämnen, utvunna av hållbara material genom miljövänliga processer.

Bakom märket Atelier Cologne står ett franskt-italienskt par, Christophe Cervasel och Sylvie Ganter. När de träffades förstod de att det inte bara är kärleken till varandra som binder ihop dem utan även deras passion för den legendariska Eau de Cologne. Tillsammans drömde de om att skapa en fräsch, elegant och lättburen doft. År 2009 blev deras drömmar verklighet och paret grundade parfymhuset Atelier Cologne tillsammans.

Bland märkets populäraste dofter tillhör citrusdoften Atelier Cologne Orange Sanguine, Atelier Cologne Clémentine California, med en doft av saftiga mandariner och den orientaliska parfymen Atelier Cologne Ambre Nue. Vaniljälskare kommer att bli förtjusta i Atelier Cologne Vanille Insensée och citrusdoften Atelier Cologne Cedrat Enivrant passar perfekt till heta sommardagar.