Tillbaka till huvudinnehållet

Aveda

Aveda

Aveda är ett märke vars hörnstenar överensstämmer med deras konsumenters viktigaste behov och önskemål. En av deras hörnstenar är att tillhandahålla förstklassiga produkter med en naturlig och innovativ sammansättning. Avedas hårprodukter består i snitt av 90 procent naturliga ämnen. Alla märkets produkter är dessutom 100 procent veganska och Aveda lägger även stor vikt vid att produkterna ger en härlig spa-känsla. 

Ytterligare en hörnsten, och även märkets mission, är att respektera planeten och dess invånare. Aveda var det första kosmetikamärket som började använda uteslutande vindkraft vid tillverkningen av alla sina produkter och de håller sig även till återvunna förpackningar. Genom att minimerar mängden avfall, minska sitt koldioxidavtryck och utnyttja resurser ansvarsfullt tar Aveda hand om både sina kunder och vår planet.

Avedas schampo och balsam tillhör deras mest populära produkter. Deras hårprodukter är rent av ikoniska. Sminkälskare kommer att älska Avedas foundation och män kommer att uppskatta produkterna från Aveda Men. Det finns något för alla tycker om produkter tillverkade av rena råvaror som tar hänsyn till miljön.

hela texten dölja texten