AvonFar Away Roll-on antiperspirant för Kvinnor

1×
Avon Far Away Roll-on antiperspirant  för Kvinnor
Avon Far Away Roll-on antiperspirant  för Kvinnor
50 ml
39,00kr

I lager | Kod: AVO0092
1
Post Nord
onsdag 2021-12-01
Personlig upphämtning
onsdag 2021-12-01
UPS Air Mail
tisdag 2021-11-30

Vart skulle du vilja förflytta dig just nu? Till den exotiska Tahiti, Madagaskar eller den vida Indien? Eau de Parfum för dam Avon Far Away kommer att uppfylla alla dina drömmar. Det är bara att blunda och bege sig på en berusande stig full av dofter av jasmin, fresia och vanilj till ditt efterlängtade mål.

  • en berusande, blommig och lätt orientalisk doft
  • passar särskilt bra som aftonparfym
  • lanserades 1994

Doftens komposition
När du luktar på doften för första gång kommer du genast känna av exotiska länder, tack vare en kombination av lätta fresiatoner och persika. Efter att de inledande ackord tar ett litet steg tillbaka kommer en annan vacker blomma fram för att glädja dina sinnen. Jasmin, som ofta kallas blommornas drottning, avväpnar dig med sin intensiva doft. Doften lämnar ett långt, sött och värmande avtryck i form av vanilj, tack vare vilket kommer inte bara du bli förälskad i parfymen, utan även alla omkring dig.

Doftens historia
Även själva flakongen Avon Far Away med sin kurviga form, kapsylen i två färger och den oumbärliga svarta tofsen pekar på doftens orientaliska karaktär. Under sin existens har den blivit ikonisk och tillhör till märkets toppfavoriter. Det bevisar doftens tidlösa kvalitet som kvinnor älskar.

Komposition

Typ av förpackning
Roll-on
Doftkategori
orientalisk, blommig