Tillbaka till huvudinnehållet

Bobbi Brown

Om Bobbi Brown

Hemligheten bakom skönhet är enkel: var dig själv. Det är just dessa ord som själva Bobbi Brown brukar säga. Hon är grundaren av det amerikanska märket med samma namn, känt för högkvalitativ och dekorativ kosmetika i naturliga nyanser.

Kosmetikamärket Bobbi Brown föddes på 1990-talet. På den tiden var skönhetsbutiker och skönhetssalonger fulla av färgglada, skrikiga och distinkta produkter. Den professionella makeupartisten Bobbi Brown saknade dock sminkprodukter för en naturlig look som skulle framhäva kvinnornas skönhet utan att överskugga den. Därför var det bara en tidsfråga innan Bobbi kom med sitt eget märke. Den första samlingen av tio läppstift, baserade på beige pigment, såg dagens ljus 1991.

Prova Bobbi Browns naturliga foundation, den upplysande Bobbi Brown-concealern, det kompakta Bobbi Brown-pudret eller den lätta Bobbi Brown-BB-krämen. Ögonkrämen Extra Eye Repair mot svullnader och mörka ringar, mascaran Eye Opening Mascara för extra volym och primern med vitaminer Face Care hör också till populära skönhetsprodukter från Bobbi Brown. Bobbi Brown-bronzer eller Bobbi Brown Luxe Lip Color-läppstift, som finns i ett brett spektrum av skuggor är också värda att testas.

hela texten dölja texten