Bottega Veneta Bottega VenetaKroppslotion för Kvinnor

Bottega Veneta Bottega Veneta Kroppslotion för Kvinnor
Bottega Veneta Bottega Veneta Kroppslotion för Kvinnor
Fri leverans
200 ml
445,00kr

Kod: BTT0006 | I lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
måndag 2020-11-02
UPS Air Mail
Redan imorgon tisdag 2020-10-27

Parfym beskrivning Bottega Veneta Bottega Veneta
Komposition

Unna dig en lyxig doft även under dina morgon- och kvällsritualer i badrummet. Bottega Veneta Bottega Veneta är en kroppsvårdsprodukt som förtrollar dina sinnen och skämmer bort din hud med din favoritdoft.

Egenskaper:

  • garanterar att huden får en långvarig återfuktning och blir len
  • lätt att applicera, absorberas lätt
  • framhäver doften från samma kollektion

Komposition

Konsistens
lotion

Om märket Bottega Veneta

Det italienska märket Bottega Veneta slog igenom med sina traditionella hantverksprodukter av flätat läder. Sedan företaget grundades 1966 har företaget satt en ny standard för lyx och nästan femtio år senare släppte de sin första parfym. Bottega Veneteas parfymer är tidlösa och är avsedda för exceptionella kvinnor och djärva män. De använder de mest värdefulla och finaste ingredienserna i världen och lämnar ett långvarigt intryck som sticker ut från mängden. Designen på deras flaskor går tillbaka till Venedigs traditionella glaskonst med dess tidlösa skönhet och enkelhet.

Bottega Veneta kombinerar en väl bearbetad hantverksproduktion med en genomtänkt innovation, vilket garanterar att alla deras produkter inte bara är vackra utan även är funktionella. Bottega Venetas estetik är elegant, sensuell och otroligt personlig. Märket respekterar individualitet och låter bäraren avslöja sin inre kraft och självförtroende. Det fångar alla som värdesätter unika produkter och som samtidigt uppskattar den lyx och sofistikation som utmärker italienskt mode.

Recensioner Bottega Veneta Bottega Veneta