Bottega Veneta Illusione Eau de Parfum för Kvinnor

2×
Bottega Veneta Illusione Eau de Parfum för Kvinnor
Bottega Veneta Illusione Eau de Parfum för Kvinnor
Fri leverans
75 ml
1 219,00kr

Kod: BTT00343 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2021-03-05
UPS Air Mail
tisdag 2021-03-02

Parfym beskrivning Bottega Veneta Illusione
Komposition

Upplev en något mer realistisk dröm och en något drömmande verklighet. Det är kraften i Bottega Veneta Illusione Eau de Parfum. För ett ögonblick kommer det att göra gränsen oklar mellan dröm och verklighet och du kan hänge dig till en behaglig berusning av sinnena.

  • En rent feminin blomster-träig doft
  • för den sensuella och eleganta kvinnan
  • passar ihop med Bottega Veneta Illusione Eau de Toilette för män

En doftkomposition
Den slående introduktionen av Eau de Parfum har dofterna av elegant bergamott och saftiga svarta vinbär. Doftens hjärta tillför sötheten från fikon åtföljd av apelsinblomma. Den förföriska kompositionen avslutas med de berusande dofterna av olivträd i en perfekt symbios med söta och varma tonka-bönor.

Historien om doften
Med Illusione fångar Bottega Veneta återigen den perfekt meningen med lyx. Den sensuella Eau de Parfum utvecklades för att framkalla en känsla av en lugn siesta vid poolen, under vilken allt du känner är den varma italienska brisen som leker med den glittrande ytan på vattnet. Parfymen har också en motsvarighet för män. Tillsammans med Illusione gör de ett elegant italienskt par.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Svarta vinbär, Bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Fikon, Appelsinblomma
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Olivträd, Tonkabönor
Doftkategori
blommig, träig

Om märket Bottega Veneta

Det italienska märket Bottega Veneta slog igenom med sina traditionella hantverksprodukter av flätat läder. Sedan företaget grundades 1966 har företaget satt en ny standard för lyx och nästan femtio år senare släppte de sin första parfym. Bottega Veneteas parfymer är tidlösa och är avsedda för exceptionella kvinnor och djärva män. De använder de mest värdefulla och finaste ingredienserna i världen och lämnar ett långvarigt intryck som sticker ut från mängden. Designen på deras flaskor går tillbaka till Venedigs traditionella glaskonst med dess tidlösa skönhet och enkelhet.

Bottega Veneta kombinerar en väl bearbetad hantverksproduktion med en genomtänkt innovation, vilket garanterar att alla deras produkter inte bara är vackra utan även är funktionella. Bottega Venetas estetik är elegant, sensuell och otroligt personlig. Märket respekterar individualitet och låter bäraren avslöja sin inre kraft och självförtroende. Det fångar alla som värdesätter unika produkter och som samtidigt uppskattar den lyx och sofistikation som utmärker italienskt mode.

Recensioner Bottega Veneta Illusione2