BurberryLondon for Men Eau de Toilette för män

2×
Burberry London for Men Eau de Toilette för män
Burberry London for Men Eau de Toilette för män
100 ml
351,80kr

I lager | Kod: BUR0007

Produkter kan ha en annan förpackning än den som visas på bilden!

1
Post Nord
torsdag 2021-12-09
Personlig upphämtning
torsdag 2021-12-09
UPS Air Mail
onsdag 2021-12-08

Hela världen avundas britterna deras goda smak, sinne för detaljer och tidlösa stil. Burberry London for Men är en Eau de Toilette som för dig till Londons livliga gator, som på ett unikt sätt kombinerar den brittiska förkärleken för traditioner med en dynamisk kreativ anda. 

  • en kryddig och orientalisk doft
  • för karismatiska gentlemän
  • passar bäst vid kyligt väder

Doftens komposition
Inledningen sveper in dig i en berusande blandning av aromatisk lavendel, bergamott och varm kanel. Efter ett tag uppstår en oemotståndligt förförisk doften av läder, som kompletteras mimosa-ackord. Den tilldragande och maskulina sammansättningen består av tobak, guajakträ, mossa och rökelse.

Doftens historia
Burberry London – essensen av den brittiska huvudstaden fångad i en flakong. Doften skapades under ledning av parfymören Antoine Maisondieu 2006. Glasflakongen är klädd i ett tyg med det rutiga mönstret, som är en omistlig del av Burberrys ikoniska kläder och modetillbehör.

Är du intresserad av den här doften? Märket Burberry beslutade sig 2019 för att förnya designen på vissa av sina parfymer och det kan därför hända att vissa mindre detaljer på flakongen eller förpackningen skiljer sig från bilden. Men du kan vara säker på att Burberrys dofter alltid bibehåller sin tidlösa brittiska elegans.

Komplett sammansättning

ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COUMARIN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, BHT, EUGENOL, LINALOOL, CITRONELLOL, CITRAL, CINNAMAL, GERANIOL, CINNAMYL ALCOHOL. Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Kanel, Bergamott, Lavendel
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Läder, Mimosa
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Mossa, Tobak, Opoponax, Guaiac-träd
Doftkategori
orientalisk, kryddad