Cacharel Amor AmorEau de Toilette för Kvinnor

Cacharel Amor Amor Eau de Toilette för Kvinnor
Cacharel Amor Amor Eau de Toilette för Kvinnor
100 ml
785,00kr

Kod: CAC0010 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-12-04
UPS Air Mail
tisdag 2020-12-01

Parfym beskrivning Cacharel Amor Amor
Komposition

Cacharel Amor Amor för kvinnor är en Eau de Toilette som låter dig uppleva kärlek redan från första stund. Den här doften är en hyllning till våra innerligaste känslor. Doften återspeglar skaparnas uppfattning om äkta kärlek och den kommer att tränga in i ditt hjärta, precis som Amors pilar. Oavsett om din kärlek är blygsam, passionerad eller galen, är denna Eau de Toilette den perfekta accessoaren för kvinnor som längtar efter den stora kärleken.

  • en blommig och fruktig doft
  • för unga och passionerade kvinnor som gillar att njuta av livet
  • passar till vardagen och kvällen

Doftens komposition
Doftkompositionen till denna kärleksdryck öppnar med saftiga toner av rosa grapefrukter, blodapelsiner och mandariner. Denna magiska och fruktiga doft blandas sedan med en blommande virvel av aromatisk jasmin som kompletteras av färska aprikoser. Avslutningen består av varm och söt vanilj som smeker dina sinnen.

Doftens historia
Doften Cacharel Amor Amor lanserades 2003. Den röda flakongen döljer nektarn från frukt och blommor. Det är en doft som omfamnar ditt hjärta precis som metalltråden som snirklar sig kring flakongens lock likt en stammen på en ros. Denna blommornas drottning används ofta för att uttrycka kärlek, och finns även avbildad på flakongens baksida.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Mandarin, Bergamott, Svartvinbärsblad, Apelsin, Svarta vinbär
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Lilja, Jasmin, Ros, Aprikos, Liljekonvalj
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Bärnsten, Tonkabönor, Mysk, Vanilj, Ceder från Virginia
Doftkategori
fruktig, blommig

Om märket Cacharel

Cacharels franska parfymer inspireras av ren femininitet. De är lekfulla, dynamiska och fulla av färger. De sticker ut med sina passionerade toner och exklusiva ingredienser, och de lyckas kombinera både traditionella och moderna influenser.

Märkets grundare, Jean Bousquet, var ursprungligen en designer. Cacharel blev ett av de första modehusen som på 60-talet introducerade ready-to-wear-kollektioner som ett alternativ till haute couture. Med sina fräscha och trendiga modeller låg märket före sin tid, både inom mode- och parfymvärlden.

Cacharels dofter firar femininitet och romantik i alla möjliga olika former – i den legendariska doften Anaïs Anaïs för tjejer, i den passionerade Eau de Parfum Cacharel Amor Amor och i den självständiga Yes I Am. Alla Cacharels parfymer använder sig av dofter för att uttrycka en livsfas som varje kvinna kan känna igen sig i.

Recensioner Cacharel Amor Amor