CacharelAnaïs Anaïs L'Original Deodorantspray för Kvinnor

Cacharel Anaïs Anaïs L'Original Deodorantspray för Kvinnor
Cacharel Anaïs Anaïs L'Original Deodorantspray för Kvinnor
Kampanj
97.5 g
280,40kr

I lager | Kod: CAC0953
1
Post Nord
onsdag 2021-12-01
Personlig upphämtning
onsdag 2021-12-01
UPS Air Mail
tisdag 2021-11-30

Få en underbar harmoni genom att kombinera dina dofter. Deodoranten Cacharel Anais Anais L'Original har samma doft som din parfym och tillsammans blir de en perfekt duo.

Egenskaper:

  • lämnar en långvarig känsla av fräschhet
  • tillsammans med doften passar den perfekt som gåva
  • framhäver doften från samma kollektion

Så här använder du:
Kan upprepas när som helst under dagen. Lämplig för daglig användning.

Komposition

Typ av förpackning
Spray

Cacharels franska parfymer inspireras av ren femininitet. De är lekfulla, dynamiska och fulla av färger. De sticker ut med sina passionerade toner och exklusiva ingredienser, och de lyckas kombinera både traditionella och moderna influenser.

Märkets grundare, Jean Bousquet, var ursprungligen en designer. Cacharel blev ett av de första modehusen som på 60-talet introducerade ready-to-wear-kollektioner som ett alternativ till haute couture. Med sina fräscha och trendiga modeller låg märket före sin tid, både inom mode- och parfymvärlden.

Cacharels dofter firar femininitet och romantik i alla möjliga olika former – i den legendariska doften Anaïs Anaïs för tjejer, i den passionerade Eau de Parfum Cacharel Amor Amor och i den självständiga Yes I Am. Alla Cacharels parfymer använder sig av dofter för att uttrycka en livsfas som varje kvinna kan känna igen sig i.