Calvin KleinCK One Deodorantspray Unisex

Calvin Klein CK One Deodorantspray Unisex
Calvin Klein CK One Deodorantspray Unisex
150 ml
163,80kr

I lager | Kod: CAK12319
1
Post Nord
måndag 2021-12-13
Personlig upphämtning
måndag 2021-12-13
UPS Air Mail
torsdag 2021-12-09

Få en underbar harmoni genom att kombinera dina dofter. Deodoranten Calvin Klein CK One har samma doft som din parfym och tillsammans blir de en perfekt duo.

Egenskaper:

  • skyddar mot otrevliga lukter
  • ger en långvarig känsla av komfort och renhet
  • neutraliserar otrevliga lukter
  • framhäver doften från samma kollektion
  • som alla män kommer att uppskatta

Innehåll:

  • utan aluminiumsalter

Så här använder du:
Applicera på en ren och torr hud under armarna. Kan upprepas när som helst under dagen. Lämplig för daglig användning.

Komposition

Typ av förpackning
Spray

Märket grundades år 1968 av Calvin Klein och hans företagspartner Barry Schwartz. Under 1980-talet tog Calvin Klein de vanliga jeansen och gjorde dem till designade objekt för åtrå när märkesnamnet broderades på bakfickan på jeansen.

Enkla, klara linjer och nedtonad design blev synonymt med märket Calvin Klein. Även parfymer från Calvin Klein blev ikoniska, inte bara för kompositionen av dofter men även för den perfekta rena designen. I början på 1970-talet introducerade Klein sina första dofter och de fångar fortfarande själen av det årtionde då de skapades.

I början av 1990-talet introducerade Calvin Klein de revolutionerande dofterna Obsession och Eternity, som blev legendariska dofter och har konsoliderat Calvin Kleins position som ett globalt ledande märke. Calvin Kleins dofter skapas i samarbete med ledande parfymtillverkare från hela världen och under översikt av Coty, världens ledande kosmetikaföretag.