Calvin KleinCK One Presentförpackning (unisex) II.

Calvin Klein CK One Presentförpackning (unisex) II.
Calvin Klein CK One Presentförpackning (unisex) II.
Ny
399,00kr

I lager | Kod: CAK17425

Eau de Toilette 100 ml + Duschtvål för kropp 100 ml

1
Post Nord
onsdag 2021-12-08
Personlig upphämtning
onsdag 2021-12-08
UPS Air Mail
Redan imorgon torsdag 2021-12-02

Parfymsetet unisex Calvin Klein CK One är ett perfekt sätt hur du kan göra dina nära och kära glada. Setet innehåller unika dofter i en vacker förpackning. Det är en perfekt och lyxig gåva som kommer göra alla glada.

Egenskaper:

  • en unisex doft – för både kvinnor och män

Paketets innehåll:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Duschtvål för kropp 100 ml

Komposition

Doftkategori
citrus, aromatisk
Typ av set
Presentförpackning

Märket grundades år 1968 av Calvin Klein och hans företagspartner Barry Schwartz. Under 1980-talet tog Calvin Klein de vanliga jeansen och gjorde dem till designade objekt för åtrå när märkesnamnet broderades på bakfickan på jeansen.

Enkla, klara linjer och nedtonad design blev synonymt med märket Calvin Klein. Även parfymer från Calvin Klein blev ikoniska, inte bara för kompositionen av dofter men även för den perfekta rena designen. I början på 1970-talet introducerade Klein sina första dofter och de fångar fortfarande själen av det årtionde då de skapades.

I början av 1990-talet introducerade Calvin Klein de revolutionerande dofterna Obsession och Eternity, som blev legendariska dofter och har konsoliderat Calvin Kleins position som ett globalt ledande märke. Calvin Kleins dofter skapas i samarbete med ledande parfymtillverkare från hela världen och under översikt av Coty, världens ledande kosmetikaföretag.