Carolina HerreraBad Boy Eau de Toilette för män

Carolina Herrera Bad Boy Eau de Toilette för män
Carolina Herrera Bad Boy Eau de Toilette för män
Kampanj
50 ml
649,00kr

I lager | Kod: CHR03314
1
Post Nord
måndag 2021-12-13
Personlig upphämtning
måndag 2021-12-13
UPS Air Mail
torsdag 2021-12-09

Regler? Normer? De skapar utan tvekan enbart du själv och Eau de Toilette Carolina Herrera Bad Boy för män. Doften strålar ut en hjältes kraft och mod, och passar din rebelliska själ perfekt.

  • signifikant, orientalisk, träig doft, helt fantastisk att använda på kvällen
  • enastående motpart till Eau de Parfum Good Girl för kvinnor
  • lanserades 2019

Doftens sammansättning
Doften Bad Boy tar dig genom en komplex sinnesupplevelse. Först tilltalas du av den provokativa, men fortfarande eleganta inledningen, som uttrycks med en kombination av grapefrukt och peppar. Sedan börjar den djupa, söta och rökiga vetivern träda fram tillsammans med salvian och ger parfymen en magisk känsla. För avslutningen står den sensuella kakaon och de varma tonkabönorna.

Doftens historia
Parfymen Carolina Herrera Bad Boy är lika unik som utseendet på dess flacon, som i doften uttrycker dubbelheten i den moderna mannens personlighet. En modig men samtidigt komplicerad karaktär som gör mannen attraktiv och förförisk.

Flaconen går inte att missa tack vare sin unika design. Den kommer i blixtutförande och understryker egenskaper som kraft och envishet, som doften Bad Boy återspeglar. Flaconen blir till en perfekt accessoar för alla oförutsägbara och unika män.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Vitpeppar, Grapefrukt
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Vetiver, Muskatellsalvia
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Kakao, Tonkabönor
Doftkategori
orientalisk, kryddad

“Jag känner ett ansvar gentemot dagens kvinnor – ett ansvar för att de ska känna sig självsäkra, moderna och framförallt vackra”. Orden från den venezuelanska designern Carolina Herrera återspeglas i märket som burit hennes namn och som hon har gett liv åt sedan 1980.

Ända från allra första början stack Carolina Herrera ut med sin unika stil som influerats av internationell kultur och mode. Med stöd från Vogues legendariska moderedaktör Diana Vreeland debuterade Herrera med sin kollektion på Metropolitan Club i New York, där hon rosades av kritikerna. Snart bar Jacqueline och Caroline Kennedy, Laura Bush och senare även Michelle Obama hennes skapelser.

Märket introducerades framgångsrikt i doftvärlden 1988 genom lanseringen av sin första parfym Carolina Herrera. Senare slogs världen med häpnad av kollektionen Carolina Herrera 212 som med sitt namn hänvisar till stadsdelen Manhattan med sina miljoner invånare och av duetten bestående av dam- och herrparfymen Carolina Herrera Good Girl och Bad Boy. Dessa utgåvor står för lyx, elegans och tidlöshet, precis som alla andra produkter från detta märke.