CatriceCalligraph Pro Precise 24h Matt Vattentät eyeliner-penna

Catrice Calligraph Pro Precise 24h Matt Vattentät eyeliner-penna
Catrice Calligraph Pro Precise 24h Matt Vattentät eyeliner-penna
1.2 ml
36,80kr

I lager | Kod: CTE02725
1
Post Nord
onsdag 2022-01-26
Personlig upphämtning
onsdag 2022-01-26
UPS Air Mail
tisdag 2022-01-25

Nästan ingen eyeliner är perfekt – förutom den vattenfasta eyelinern Catrice Calligraph Pro Precise 24h Matt. Den kommer att vinna ditt hjärta med en enkel och exakt applicering, intensiv pigmentering och ultimat hållbarhet hela dagen. Den ultra-svarta matta finishen på dessa linjer är så intensiv att inte ens ögonskuggor täcker den.

Skapa ett klassiskt kattlikt eller trendigt utseende med flera linjer på varje öga – Catrice Calligraph Pro Precise 24h Mat eyeliner garanterar alltid ett perfekt resultat.

Egenskaper:

  • intensivt täckande eyeliner
  • håller i upp till 24 timmar
  • lätt att applicera tack vare smal spets
  • ultrapigmenterad
  • med en matt finish
  • vattenfast
  • en vegansk produkt

Testresultat:

  • 97 % av kvinnorna var nöjda med den intensiva pigmenteringen,
    hög täckning och exakt applicering

Användning:
Applicera vattentät eyeliner med en applikator längs den övre fransraden och låt torka kort. Använd sminkborttagningsmedel med olja för att ta bort smink.

Egenskaper

Skugga
svart
Konsistens
markör
Effekt
vattentålig

Alltid trendig med ett fördelaktigt pris. Det är kosmetikan Catrice som aldrig missar någon skönhetstrend. Med produkter från Catrice kan du därför vara säker på att du lätt fixar en look som från en modevisning i Paris.  

Bakom märket Catrice står Christina Oster-Daum, en dam som hade en klar vision av kvalitativ kosmetika som verkligen alla kvinnor har råd med. Alla förtjänar att känna sig vackra. På så sätt såg den första Catrice make-upen, Catrice mascaran, Catrice pudret och andra produkter världens ljus 2004. 

Kosmetikan Catrice står för förstklassig kvalitet och följer alltid de senaste skönhetstrenderna i världen. Bland det tyska märkets topprodukter finner vi den högt täckande och samtidigt naturliga make-upen Catrice HD Liquid Coverage, korrektorn Catrice Liquid Camouflage som maskerar alla ofullkomligheter, eller det mattande pudret Catrice All Matt Plus. Värt att nämna är också det lätt färgade underlaget Catrice 1 Minute Face Perfector, det populära nagellacket Catrice More Than Nude eller läppstiften Catrice i många olika färger.