Catrice HD Liquid CoverageFoundation

1×
Catrice HD Liquid Coverage Foundation
Catrice HD Liquid Coverage Foundation
Skugga 010 Light Beige
76,10kr

Kod: CTE1484 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
onsdag 2020-07-22
UPS Air Mail
Redan imorgon fredag 2020-07-17

Kosmetika beskrivning Catrice HD Liquid Coverage
Egenskaper

Hög men naturlig täckning? Extremt effektiv och långvarig foundation Catrice HD Liquid Coverage smälter in i hyn och känns naturlig. Perfekt täckning utan att den känns tung. Håller i 24 timmar – för en vacker och matt hy.

Egenskaper:

  • perfekt look i mer än 24 timmar
  • hög täckningsförmåga med en naturlig effekt
  • ger hyn en matt look och maskerar dess ofullkomligheter
  • tack vare den extra lätta och flytande konsistensen känns den inte tung

Sammansättning:

  • vegansk produkt

Applicering:
Applicera foundation HD Liquid Coverage med hjälp av en borste, svamp, eller fingrarna och och sprid jämnt och noggrant. Skaka om innan användning.

Egenskaper

Konsistens
vätska
Hudfärgstyp
alla hudtyper
Rapportering
Full
Solskyddsfaktor
utan SPF
Effekt
vattentålig

Om märket Catrice

Alltid trendig med ett fördelaktigt pris. Det är kosmetikan Catrice som aldrig missar någon skönhetstrend. Med produkter från Catrice kan du därför vara säker på att du lätt fixar en look som från en modevisning i Paris.  

Bakom märket Catrice står Christina Oster-Daum, en dam som hade en klar vision av kvalitativ kosmetika som verkligen alla kvinnor har råd med. Alla förtjänar att känna sig vackra. På så sätt såg den första Catrice make-upen, Catrice mascaran, Catrice pudret och andra produkter världens ljus 2004. 

Kosmetikan Catrice står för förstklassig kvalitet och följer alltid de senaste skönhetstrenderna i världen. Bland det tyska märkets topprodukter finner vi den högt täckande och samtidigt naturliga make-upen Catrice HD Liquid Coverage, korrektorn Catrice Liquid Camouflage som maskerar alla ofullkomligheter, eller det mattande pudret Catrice All Matt Plus. Värt att nämna är också det lätt färgade underlaget Catrice 1 Minute Face Perfector, det populära nagellacket Catrice More Than Nude eller läppstiften Catrice i många olika färger.

Recensioner Catrice HD Liquid Coverage