Clarins Bust Beauty Firming LotionByst-åtstramande kräm

Clarins Bust Beauty Firming Lotion Byst-åtstramande kräm
Clarins Bust Beauty Firming Lotion Byst-åtstramande kräm
50 ml

Kod: CLR03991 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.
En present till dig
Njut av din sommarshopping maximalt! Få 10% rabatt på ditt köp över 700 kr med koden notino10. Du får 15% rabatt på ditt köp över 900 kr med koden notino15. Rabatten gäller inte på produkter i kampanj och på utförsäljning.

Kosmetika beskrivning Clarins Bust Beauty Firming Lotion
Egenskaper

Produkt Clarins Bust Beauty Firming Lotion stramar din brösthud och dekolletage och på så sätt kommer din hud att se fastare ut.

Egenskaper:

  • gör huden runt brösten fastare
  • ökar elasticiteten och behåller huden mjuk
  • återfuktar på djupet

Så här använder du:
Applicera på hela dekolletaget området och på brösten med mjuka cirkulära rörelser. Låt absorbera.

Egenskaper

Konsistens
lotion
Hudtyp
alla hudtyper
Effekter
Återfuktning, fastgörande

Om märket Clarins

Naturliga ingredienser som har respekt för miljön och en passion för hudvård. Detta är franska Clarins, ett märke som använder sig av över 250 olika vegetabiliska extrakt i sina produkter. Extrakten väljs noggrant ut beroende på vilken effekt de har och utvinns på ett sätt som är så skonsamt som möjligt för miljön.

Clarins historia började redan 1954 när Jacques Courtin-Clarins öppnade sitt första institut under namnet Clarins. Märkets grundare hade en tro om att framgång och lycka var nära kopplat till skönhet. På den tiden var detta ett djärvt påstående, men kvinnor antog det snabbt och märket började växa i popularitet.

Forskarna i Clarins laboratorier anses idag vara pionjärer vad gäller hudvård och de kan skryta med en hel rad banbrytande recept som ingen i branschen kan konkurrera med. Bland märkets mest populära produkter hittar vi bland annat Clarins Double Serum, ett intensivt anti-aging-serum, pudret Clarins Skin Illusion och den ansedda återfuktande krämen Clarins Hydra-Essentiel. I handväskor runtom i världen hittar man Clarins populära läppbalsam. Låt de franska produkterna övertyga dig med!

Recensioner Clarins Bust Beauty Firming Lotion