Tillbaka till huvudinnehållet

Collistar

Om Collistar

Den högkvalitativa kosmetikan Collistar tillverkad i Italien skapades genom en kombination av passion, kreativitet och otaliga vetenskapliga undersökningar. Tack vare de förstklassiga ingredienserna, den noggranna testningen och toppmoderna tekniker kan du vara säker på att din hud kommer att omhändertas på bästa möjliga sätt.

Historien bakom märket Collistar började i världens modestad – det italienska Milano 1983. Märket fokuserade från allra början på förstklassig kvalitet, vetenskapliga undersökningar och italiensk produktion vilket gjorde det mycket uppskattat både i Italien och utanför landets gränser. Märkets innovativa produkter är synonyma med italiensk skönhet och elegans i mer än 40 länder.

I märkets portfölj finner du allt för komplett hudvård och perfekt sminkning. Den absoluta bästsäljaren är mascaran Collistar Mascara Infinito för volym och böjda ögonfransar. Kollagenserumet mot rynkor Collistar Pure Actives är också mycket populärt. Collistar erbjuder även dofter för både män och kvinnor. Värd att nämna är också den träiga eau de toiletten för män Collistar Acqua Wood eller unisexkollektionen med Eau de Parfumer Collistar Prestige Collection.

hela texten dölja texten