Creed Love in White for Summer Eau de Parfum för Kvinnor

Creed Love in White for Summer Eau de Parfum för Kvinnor
Creed Love in White for Summer Eau de Parfum för Kvinnor
75 ml

Kod: CRE04835 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Parfym beskrivning Creed Love in White for Summer
Komposition

Låt dig omfamnas av en doft som får dig att må toppen dygnet runt. Creed Love in White for Summer är en Eau de Parfum för kvinnor som står för optimism och en känsla av fullständig lycka.

  • en ren och frisk doft
  • en blommig doft
  • en träig doft
  • för moderna kvinnor från 2000-talet
  • passar bra till vardagen

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Bulgarisk ros, Kalabrisk bergamott, Magnolia
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Ris, Tuscan Iris, Ceder från Virginia
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Äpple, Sandelträd, Jasmin, Ambergris
Doftkategori
blommig, träig

Om märket Creed

Creed har skapat dofter utöver det vanliga för kungliga familjer och andra sparsmakade kunder med exklusiv smak i över 250 år. Ända sedan James Henry Creed grundade företaget i London 1760 har det gått i arv från far till son.

Vid sidan av sin renommerade historia är märket även intressant då det använder sig av urgamla tekniker för att bearbeta sällsynta material i produktionen av sina enastående parfymer. Creed föredrar naturliga ingredienser av högsta kvalitet snarare än syntetiska alternativ.

Creeds parfymer har stolt burits av framträdande historiska personligheter såsom drottning Viktoria, den österrikiske kejsaren Franz Josef och hans fru Sisi, Sir Winston Churchill och president John F. Kennedy. Än idag bärs Creed av kungligheter och presidenter, bland andra Michelle Obama och Kate Middleton.

Creed erbjuder dam-, herr- och unisexparfymer i eleganta och moderna flakonger som även hänvisar till historien. Bland deras mest kända parfymer hittar du till exempel Green Irish Tweed från 1985. De senaste åren har den fruktiga myskdoften Creed Aventus, som tagit inspiration från Napoleon Bonapartes dramatiska livshistoria, också nått otroliga framgångar.

Creed är synonymt med konsten att skapa parfymer, ren lyx, tidlöshet och förmågan att bevara sitt historiska arv med ett modernt grepp.

Recensioner Creed Love in White for Summer