Tillbaka till huvudinnehållet

Cremo

Om varumärket Cremo

Otroligt effektiv med förstklassiga råvaror och fantastiska resultat. Cremo producerar produkter för män som både vill se bra ut och känna sig bra. För män som ställer höga krav på sina produkter och som ser hud- och kroppsvård som ett av många sätt att uttrycka sin personlighet och höja sin självkänsla.

 

Den kaliforniska märkets motto lyder: Vi måste vara bäst för att du ska kunna känna dig bäst. Cremo Company är ett märke med tradition. Det kombinerar vardaglig autenticitet med högt effektiva ingredienser och lyxiga behandlingar för hud och kropp så att deras kunder alltid får en perfekt upplevelse på.

Cremo grundades 2005 och deras framgångar kom från en enda produkt: rakkräm. Grundaren fick uppgiften att skapa den bästa rakkrämen någonsin, den perfekta produkten som både fungerar fantastiskt och som har ett överkomligt pris. På så vis föddes Cremo. Idag erbjuder märket ett komplett utbud av produkter för hud- och kroppsvård, alla med samma fokus på effektivitet, kvalitet och detaljer.

Upptäck detta lyxiga märke och skapa en daglig hudvårdsrutin som du kommer att se fram emot. Rakkrämen Cremo Shave Cream bidrar till göra rakningen till en riktigt smidig process och skäggoljan Cremo Beard Oil ger ditt skägg allt det behöver. Duschgelen Cremo Reserve Collection Palo Santo fräschar upp och ger både kropp och sinne ny energi medan det uppfriskande schampot Cremo Citrus & Mint Leaf 2in1 Cooling Shampoo tar hand om håret.

 

 

hela texten dölja texten