Davidoff Cool WaterAfter shave-balsam för män

Davidoff Cool Water After shave-balsam för män
Davidoff Cool Water After shave-balsam för män
100 ml
242,00kr

Kod: DDF2179 | I lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
tisdag 2020-11-03
UPS Air Mail
Redan imorgon tisdag 2020-10-27

Parfym beskrivning Davidoff Cool Water
Komposition

Lugnar huden efter rakning och ger den en härlig doft från samma kollektion. After shave-vården Davidoff Cool Water Cool Water är perfekt för en modern man som gillar att ta hand om sig själv.

Egenskaper:

  • reducerar rodnad och lugnar ner huden
  • återfuktar och torkar inte ut huden
  • härligt fräschar upp
  • framhäver doften från samma kollektion
  • som alla män kommer att uppskatta

Komposition

Konsistens
balsam

Om märket Davidoff

Tidlös elegans, förstklassig kvalitet med tonvikt på varje detalj. Livsfilosofin som märkets grundare Zino Davidoff hade återspeglas av märket. Zino var en verklig gentleman, njutare och äventyrare som levde livet fullt ut.

Zino Davidoff var själv en mästare i att leva. Han reste över hela världen och varje dag var ett äventyr med nya utmaningar för honom. Han delade gärna sin livsglädje med andra genom sina skapelser. Kvalitet kom alltid på första plats för honom, vilket framförallt visas i hans dofter. Den första parfymen Davidoff såg världens ljus 1984 och nu finns det ett tiotal parfymer med namnet Davidoff.

Kollektionen Davidoff Cool Water fick stora framgångar och orsakade bokstavligen en revolution inom parfymvärlden. Den omisskännliga karaktären finner man dock i alla Davidoff-parfymer och alla dofter väcker en intensiv livsglädje. Förutom den ikoniska doften Davidoff Cool Water som finns i versioner för både kvinnor och män kan du prova eau de toiletterna för män Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game eller rakprodukter från Davidoff. För kvinnorna finns till exempel eau de parfumen Davidoff Run Wild.

Recensioner Davidoff Cool Water