Dermalogica

För naturligt och säker hudvård är det många som väljer Dermalogica. Det här är ett amerikanskt märke som jobbar med enkla men effektiva system för att ge dig goda resultat. Bland Dermalogica produkter finner du bland annat smart rengöring, toning, krämer, masker och solskydd.

 

Dermalogica produkter är utan mineraloljor och de använder sig av lätta naturliga vegetabiliska oljor. Dessutom är produkterna fria från lanolin. Med aromatiska essentiella oljor får du härliga dofter såväl som djupgående hudvård. Mer om Dermalogica.

hela texten dölja texten

Mest sålda
123
123

Logisk filosofi för god hudvård

Även om Dermalogica har en filosofi som går ut på att hudvård inte handlar om lyx eller att skämma bort sig själv är det precis det du får med deras produkter. Deras fokus ligger på att förbättra och bibehålla hudens naturliga hälsa. Det är ju precis den lyx som många av oss är ute efter!

Lite Dermalogica historia

Sagan om Dermalogica började år 1986. När brittiska hudterapeuten Jane Wurwand genomgick International Dermal Institutes kurs insåg hon att det fanns ett stort behov av säkra hudvårdsprodukter på hudvårdsmarknaden. Hon såg att det behövdes produkter som inte innehåller ämnen som är kända för att irritera känslig hud.

Hon tänkte sig att hudvårdsprodukter skulle tas fram precis som medicin. Med stort ansvar och försiktighet av en professionell hudvårdsterapeut. Hennes plan gick ut på att ta bort ämnen som mineraloljor, sulfat, alkohol, färgämnen, lanolin och formaldehyder. Företaget Dermalogica kom igång med några första produkter för rengöring, toning och återfuktning.

Naturlig och säker hudvård med Dermalogica

Dermalogica hudvård är säker och skonsam. Oavsett om du använder en Dermalogica dagkräm eller en Dermalogica nattkräm kan du lite på att den innehåller naturliga ingredienser och är utan lanolin, mineralolja och andra produkter som kan irritera din hud.

I Dermalogica produkter finns det bara väl utvalda ingredienser från hållbara källor. Företaget lägger stor fokus på hållbarhet med förpackningar av återvunnet material.

Nyckelingredienser som ofta återkommer i Dermalogica produkter är:

  • Naturliga essentiella oljor
  • Grön lera
  • Mynta
  • Mjölksyra
  • Salicylsyra
  • Fruktenzymer

Inga hudvårdsprodukter från Dermalogica är testade på djur.

Dermalogica produkter för varje hudtyp

Sedan starten 1989 har det kommit många spännande hudvårdsprodukter från Dermalogica. Idag är det här ett märke som passar mång eftersom man har tagit fram en rad olika hudvårdsprodukter för att möta olika behov.

I Dermalogicas sortiment finner du:

Rengöring

Du kan välja en Dermalogica cleanser för att sköta om din hud morgon och kväll. Den är lugnande och rengör på ett effektivt sätt. För djupare rengöring och vård kan du välja en Dermalogica mask som också är skön att använda. Med en Dermalogica ansiktsmask kan du förbereda huden för ytterligare vård med krämer.

Återfuktning

Med en Dermalogica ansiktskräm får du fantastisk återfuktning. Du kan också välja en ansiktskräm från Dermalogica som är särskilt till för dina hudvårdsbehov. Det kan röra sig om att förebygga och minska rynkor och att minska porstorlek.

Det finns Dermalogica serum som ger skräddarsydd vård till exempel omkring ögonen. I och med att Dermalogica ögonkräm är framställd med milda och säkra ingredienser behöver du inte oroa dig för att de kommer att irritera den känsliga huden omkring ögonen.

Använd en fuktgivande Dermalogica primer för lite extra kraft i din dagliga hudvård. Du kan välja en Dermalogica primer som ger både solskydd och hjälp med åldrande hud.

Solskydd

Dermalogica är också mycket bra på solskydd. I deras serie med solskyddsprodukter hittar du smarta alternativ med varierande solskyddsfaktor. Du kan välja Dermalogica solskydd med SPF 50 om du vet att du behöver ett maximalt skydd.

Intressant att notera är att det är vanligt att en Dermalogica ansiktskräm som är riktigt bra för åldrande hud samtidigt ger en hög solskyddsfaktor. Med din vanliga dagkräm är du alltså redo att möta en solig dag.

Dermalogica sminkborttagning

För dig som behöver en bra sminkborttagningsprodukt kan det också vara av intresse att se på Dermalogica make up remover. Deras Dermalogica Daily Skin Health är särskilt skonsam för området omkring ögonen och kan användas regelbundet.

Populära produkter från Dermalogica

Idag har Dermalogica ett mycket stort sortiment av hudvårdsprodukter. Det finns några produkter och hudvårdsserier som är särskilt populära.

Dermalogica Clear Start

Clear Start är en populär hudvårdsserie från Dermalogica med flera fina hudvårdsprodukter. I serien finner vi Dermalogica Clear Start fuktgivare med SPF 30. Det är en kräm som ger en matt effekt. Clear Start inkluderar också produkter som har porförminskande effekt. Du kan kombinera produkterna för en komplett hudvårdsrutin eller välja ut favoriter.

Dermalogica Ultra Calming

Om du har känslig och torr hud ska du se lite närmre på Dermalogica Ultra Calming. Det här är en mycket populär serie med produkter som är milda. Du kan göra rent med en mild cleanser och sedan behandla med Dermalogica Ultra Calming serum. I den här serien finner vi hudvård som är särskilt väl anpassad till den åldrande huden som behöver ett extra stöd.

Hitta dina favoriter från Dermalogica

Hos oss finner du ett stort utbud av Dermalogica hudvård och du kan lätta finna dina egna favoriter. Vi rekommenderar att du ser närmre på effekterna av varje produkt. Det kan nämligen göra stor skillnad som du väljer en Dermalogica ansiktskräm som är särskilt till för din hudtyp.

Om du är nybörjare på Dermalogica kan det vara smart att börja med några basprodukter. Starta med hudvården som du behöver dagligen och se till att du har ett bra Dermalogica serum för den känsliga huden omkring ögonen.

Läs våra produktbeskrivningar noggrant och ta också del av recensioner. När du väl lär dig mer om Dermalogica kommer du att kunna välja ut nya produkter i enlighet med serie och de behov som du har. Det här är ett märke som erbjuder mycket hög kvalitet och som kan följa med dig i livet.

Det finns en Dermalogica produkt för alla. Det gäller bara att du är väl medveten om vilket stöd du behöver just nu. Ett råd är att besöka en hudterapeut som kan hjälpa dig att fastställa hudtyp såväl som vilken typ av behandling du bör satsa på hemma. Därefter kan du välja ut produkterna som du har störst behov av just nu. De finns alla hos oss!