Tillbaka till huvudinnehållet

Diptyque

Historien om Diptyque började i själva hjärtat av Paris, på Boulevard Saint-Germain, där tre vänner med samma kreativa passion möttes.

 

Företagets grundare  – Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet and Yves Couesland – började egentligen i helt orelaterade industrier. Den första var inredningsdesigner, den andra målare och den tredje teaterdirektör och scenograf.

Från att designa material och tapeter tillsammans till designhusen Liberty och Sanderson, öppnade trion  tillsammans sitt egna showroom för att presentera sin design. Yves blev affärskonsult; Desmond och Christiane var den artistiska själen. Steg för steg byggde de upp ett unikt utrymme, som, med tiden, började erbjuda parfym och dofter för hemmet tillsammans med hemdekorationer. Avsaknaden av erfarenhet inom parfymvärlden kompenserades av entusiasm. Och de lyckades.

Deras första eau de toilette, kort och gott kallad L’eau, blev en omedelbar klassiker bland kunderna. Nu hittar du ett dussintal produkter av Diptyque, varav många skapades i samarbete med ledande globala parfymtillverkare som Fabrice Pellegrin eller Olivia Giacobetti. Parfymer från Diptyque  är sensuella och berusande. De betonar din sexappeal och ger dig en verklig känsla av självförtroende.

hela texten dölja texten