Dolce & GabbanaDolce Peony Eau de Parfum för Kvinnor

Dolce & Gabbana Dolce Peony Eau de Parfum för Kvinnor
Dolce & Gabbana Dolce Peony Eau de Parfum för Kvinnor
75 ml
876,00kr

Kod: DOG07707 | I lager
1
Post Nord
söndag 2021-09-26
Personlig upphämtning
söndag 2021-09-26
UPS Air Mail
fredag 2021-09-24

Beskrivning Dolce & Gabbana Dolce Peony
Komposition

Dolce & Gabbana Dolce Peony är en Eau de Parfum som skapar en oemotståndlig aura av kvinnlighet och skör skönhet omkring dig. Den nostalgiska och feminina doftkompositionen är frisk och full av saftiga frukter, blommor och en honungslen känsla. 

  • en blommig och fruktig doft för finsmakare
  • för sköra romantiker och avslappnade optimister
  • passar både till vardagen och vid speciella tillfällen

Doftens komposition
Dolce Peony öppnar med saftiga toner av nashipäron som kombineras med frisk bergamott, rosépeppar och läcker cyklamen. I doftens hjärta utvecklas en rik bukett med essenser av pioner, fresior och bulgariska rosor som följs av en delikat och värmande arom av mogna mirabeller. Avslutningsvis kompletteras doften av söt honung med ackord av patchouli och ambroxan.

Doftens historia
Dolce Peony som lanserades 2019 är den femte doften i Dolce parfymserien. Denna Eau de Parfum hyllar pioner som en symbol av positiv energi och har skapats för att göra dig glad under både soliga och molniga dagar. Doftens skapare är parfymören Christophe Raynaud.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Rosépeppar, Sandpäron, Cyklamen, Bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Fresia, Bulgarisk ros, Pion
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Ambroxan, Mirabellplommon, Patchouli
Doftkategori
fruktig, blommig

Om märket Dolce & Gabbana

I Dolce & Gabbanas skapelser döljer sig det typiska italienska temperamentet som är öppet, passionerat, självsäkert och lite hemlighetsfullt. År 1985 grundade designerna Domenico Dolce och Stefano Gabbana sitt märke som blandar personliga och iögonfallande linjer med provokativa och sexiga drag.

Även Dolce & Gabbanas parfymer kombinerar italiensk magi med sicilianska traditioner. Doftkompositionerna är tidlösa och är inte rädda för att vara lite extravaganta och excentriska, precis som medelhavsstilen är.

Dolce & Gabbana lanserade sin första parfym 1992. Än idag är den ikoniska klassikern Light Blue utan tvekan deras populäraste parfym och den är en självklarhet för kvinnor som älskar friska blommiga och fruktiga toner.

Recensioner Dolce & Gabbana Dolce Peony