Dolce & GabbanaK by Dolce & Gabbana Eau de Parfum för män

Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum för män
Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum för män
Kampanj
150 ml
830,00kr

Kod: DOG08653 | I lager
1
Post Nord
söndag 2021-09-26
Personlig upphämtning
söndag 2021-09-26
UPS Air Mail
fredag 2021-09-24

Beskrivning Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana
Komposition

I varje modern man finns en kung och Eau de Parfum Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana är nyckeln till hans hjärta. Denna magnetiska doft förkroppsligar en man som väljer sin egen väg i livet, och den framhäver hans självförtroende och passionerade karaktär.

  • en sensuell, maskulin träig doft med kryddiga noter
  • en mer intensiv fortsättning av doften K by Dolce & Gabbana
  • lanserades år 2020

Doftens komposition
Doftens ursprungliga förtrollning består av en kryddig kombination av citrusnoter med en nypa kardemumma, kompletterad med enbär. Sedan, en fräsch pelargon, lugnande salvia och aromatisk lavendel, med krämiga noter av fikonmjölk. En sensuell kombination av cederträ, rökig patchouli och nagarmotha följer dig sedan när doften mognar.

Doftens historia
I bakgrunden av doften Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana finns hela historien om dagens man. Denna hypnotiska, karismatiska doftkomposition framhäver mannens styrka och vänlighet, generositet och kärlek till sina nära och kära – egenskaper som en modern kung aldrig saknar.

Flakongen med denna magnetiskt attraktiva doft har en nyans av kungsblå, mörkare än den ursprungliga K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette. Designen kännetecknas av en strikt geometri och locket är dekorerat med en ikonisk krona i silverpatina-färg. Kronans silhuett saknas inte på själva flakongen. Den symboliserar prakt och samtidigt en djärv enkelhet.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Kardemumma, Blodapelsin, En, Pärlande citrus
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Salvia, Pelargon, Pärlande citrus, Lavandin, Fikonnektar
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Nagarmotha, Cederträ, Vetiver, Patchouli
Doftkategori
aromatisk, kryddad, träig

Om märket Dolce & Gabbana

I Dolce & Gabbanas skapelser döljer sig det typiska italienska temperamentet som är öppet, passionerat, självsäkert och lite hemlighetsfullt. År 1985 grundade designerna Domenico Dolce och Stefano Gabbana sitt märke som blandar personliga och iögonfallande linjer med provokativa och sexiga drag.

Även Dolce & Gabbanas parfymer kombinerar italiensk magi med sicilianska traditioner. Doftkompositionerna är tidlösa och är inte rädda för att vara lite extravaganta och excentriska, precis som medelhavsstilen är.

Dolce & Gabbana lanserade sin första parfym 1992. Än idag är den ikoniska klassikern Light Blue utan tvekan deras populäraste parfym och den är en självklarhet för kvinnor som älskar friska blommiga och fruktiga toner.

Recensioner Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana