Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette för män

Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette för män
Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette för män
Kampanj
100 ml
679,00kr

Kod: DOG08308 | I lager
1
Låt din produkt graveras med laser med en kort text och få en unik gåva.
En present till dig
Välj en fri strandväska eller en vattenflaska av glas i kundkorgen vid köp över 500 SEK.
En present till dig
En present till dig
En present till dig
Post Nord
tisdag 2021-08-03
Personlig upphämtning
tisdag 2021-08-03
UPS Air Mail
Redan imorgon fredag 2021-07-30

Beskrivning Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana
Komposition

En ny era av maskulinitet är precis på väg och du är en av dess ledare.K Eau de Toilette av Dolce & Gabbana kommer att försäkra dig och människorna omkring dig att du vet det bästa sättet att uttrycka den starka karaktären och den naturliga karisman hos den moderna mannen.

  • aromatisk träig doft
  • för modiga och självsäkra män
  • K-serien kompletteras med skönhetsmedel

Doft komposition
Den doftande kompositionen startar med citrusfrukter som mognar under den sicilianska solen.Den åtföljs av kryddiga enbär och glittrande inslag av röda apelsiner.Citrusfruktens färskhet fortsätter i hjärtat av Eau de Toilette som innehåller lavendel, muskot och salvia.Foundation erbjuder manliga ackord av cederträ, vetiver och patschuli.

Historien om doften
Eau de Toilette för män kommer omedelbart att föra dig till den italienska landsbygden där ljusa strålar från middagssolen lyser på bladen i topparna på citrusträden.Eau de Toilette har himmelens färg och locket pryds av en utarbetad krona.Betydelsen av K blir omedelbart kristallklar.

Komplett sammansättning

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), DIPROPYLENE GLYCOL, AQUA (WATER), LINALOOL, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, EUGENOL, CITRAL, GERANIOL, CINNAMAL, CI 17200 (RED 33), CI 42090 (BLUE 1), BHT, CI 19140 (YELLOW 5), CI 60730 (EXT. VIOLET 2) Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Citrusfrukt, Enbär, Blodapelsin
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Citrusfrukt, Salvia, Pelargon, Lavendel
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Cederträ, Vetiver, Patchouli
Doftkategori
aromatisk, fruktig, träig

Om märket Dolce & Gabbana

I Dolce & Gabbanas skapelser döljer sig det typiska italienska temperamentet som är öppet, passionerat, självsäkert och lite hemlighetsfullt. År 1985 grundade designerna Domenico Dolce och Stefano Gabbana sitt märke som blandar personliga och iögonfallande linjer med provokativa och sexiga drag.

Även Dolce & Gabbanas parfymer kombinerar italiensk magi med sicilianska traditioner. Doftkompositionerna är tidlösa och är inte rädda för att vara lite extravaganta och excentriska, precis som medelhavsstilen är.

Dolce & Gabbana lanserade sin första parfym 1992. Än idag är den ikoniska klassikern Light Blue utan tvekan deras populäraste parfym och den är en självklarhet för kvinnor som älskar friska blommiga och fruktiga toner.

Recensioner Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana