Dolce & Gabbana Light Blue Eau IntenseEau de Parfum för Kvinnor

Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Eau de Parfum för Kvinnor
Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Eau de Parfum för Kvinnor
Kampanj
100 ml
739,00kr

Kod: DOG4097 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-02-28
  • Parfym beskrivning
  • Om märket
  • Recensioner

Parfym beskrivning Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense
Komposition

Historien om medelhavskvinnors glamour fortsätter. Ett annat kapitel skrevs av Dolce & Gabbana med Light Blue Eau Intense Eau de Parfum. Upptäck denna perfekta sommardoft som förflyttar dig till Medelhavets skönhet som denna doft förkroppsligar.

  • Den perfekta sommardoften med fruktnoter
  • Skapare av doften är Oliver Cresp och Alberto Morillas
  • Doften presenterades 2017

Doftens komposition
Toppnoterna av Dolce & Gabbana:s Light Blue Eau Intense består av fräsch och levande citron tillsammans med doften av ett saftigt grönt Granny Smith-äpple. Efter toppnoterna börjar den eleganta doften av ringblomma utvecklas, och dina sinnen berikas också av de ljusa tonerna av jasminblad. Kombinationen av bärnstensträ och exklusiv mysk karakteriserar den långa basnoten.

Doftens historia
Dolce & Gabbana:s doft Light Blue Eau Intense lanserades med sin manliga motsvarighet. Denna doftduo har återupplivat och fördjupat den sensuella fräschören hos den ikoniska Dolce & Gabbana Light Blue. En större intensitet är också tydlig i flakongens mörkblå färg.

Dolce & Gabbana:s Light Blue Eau Intense har en hög flakong som fått en ny design för doften Dolce & Gabbana Light Blue. Den frostade glasflaskan har nu en elegantare linje och en mer sofistikerad förslutning.

Komposition

Top notes
Citron, Persika, Grönt äpple
Middle notes
Sammetsblomster, Jasmin
Base notes
Amberwood, Mysk, Cederträ
Doftkategori
fruktig, träig

Om märket Dolce & Gabbana

I Dolce & Gabbanas skapelser döljer sig det typiska italienska temperamentet som är öppet, passionerat, självsäkert och lite hemlighetsfullt. År 1985 grundade designerna Domenico Dolce och Stefano Gabbana sitt märke som blandar personliga och iögonfallande linjer med provokativa och sexiga drag.

Även Dolce & Gabbanas parfymer kombinerar italiensk magi med sicilianska traditioner. Doftkompositionerna är tidlösa och är inte rädda för att vara lite extravaganta och excentriska, precis som medelhavsstilen är.

Dolce & Gabbana lanserade sin första parfym 1992. Än idag är den ikoniska klassikern Light Blue utan tvekan deras populäraste parfym och den är en självklarhet för kvinnor som älskar friska blommiga och fruktiga toner.

Recensioner Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense